1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-09-2013 18:43

To «Παίζω Βόλεϊ» επιστρέφει στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Στη διάθεση των εκπαιδευτικών-προπονητών βόλεϊ είναι η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για την επανάληψη του πετυχημένου προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» και την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο.

Ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά από την Αθήνα και την επαρχία να επισκεφτούν το Παναθηναϊκό στάδιο, να γνωρίσουν την ιστορία του και να αθληθούν-παίξουν δύο ώρες μέσα στην ιστορική αρένα.

Το «Παίζω Βόλεϊ», ειδικά δομημένο για παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου (Α' έως ΣΤ'), πέρυσι ξεκίνησε την Άνοιξη, ωστόσο εφέτος, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε και με την συνδρομή όλων των φορέων, θα ξεκινήσει από αρχές Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις, στόχους και καρφιά με ειδικές μπάλες, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και υλοποιείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο στίβο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Για το σχολικό έτος 2013-14 ως ημερομηνία έναρξης του προγράμματος ορίζεται η 7η Οκτωβρίου 2013 και λήξης η 6η Ιουνίου 2014 και οι ώρες καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ., με δυνατότητα επίσκεψης 9:00 - 11:00 ή 11:00 - 13:00. Στο τέλος του προγράμματος θα επιβραβεύεται τόσο η προσπάθεια όσο και η συμμετοχή των μαθητών, με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων.

Για τον προγραμματισμό των επισκέψεων παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε καθημερινά με το Παναθηναϊκό Στάδιο, Δευτέρα έως Παρασκευή, 12 μ. - 2:30 μ.μ. με τις κυρίες Ντενίζ Παναγοπούλου και Παναγιώτα Σαμπατακάκη στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 7522984-7522985- 7522986.

Τα σχολεία που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον, θα πρέπει να αποστέλλουν με fax ( 210- 7526386 ) ή με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) την ονομαστική λίστα των μαθητών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, καθώς και τα ονόματα των συνοδών-εκπαιδευτικών, δέκα ημέρες πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη.

Πηγή: ΕΟΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ