1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2013 11:15

«Τρίπτυχο επιτυχίας: Παιδεία, προστασία, ψυχαγωγία»

Με ανακοινωσή της η Ολυμπιάδα Πατρών, καλεί τα παιδιά να γραφτούν στις ακαδημίες του συλλόγου.

Στη κοινωνία της παγκοσμιοποίησης και της τρομοκρατίας , η νεολαία μας αποτελεί τη χρυσή και ελπιδοφόρα εφεδρεία για ένα καλύτερο κόσμο. Η αποδοτικότερη και ασφαλέστερη επένδυση όλων των χωρών του ταλαιπωρημένου πλανήτη γη είναι οι νέοι μας, που πρέπει να ανατραφούν και να μεγαλώσουν σε συνθήκες ηρεμίας, ασφάλειας και σεβασμού των διαχρονικών αξιών. Το τρίπτυχο των βασικών προϋποθέσεων που πρέπει να τους προσφέρουμε, προκειμένου να ανθίσουν και όταν έρθει η ώρα να προσφέρουν πλούσιους καρπούς στο κοινωνικό σύνολο είναι: Παιδεία, προσπασία, ψωχαγωγία

Η Ακαδημία βόλεϊ της Ολυμπιάδας θα βοηθήσει κάθε παιδί, μέσα από την παράλληλη γύμναση πνεύματος και σώματος, να ανακαλύψει τις σωματικές του δυνατότητες και ψυχικές του αρετές, με στόχο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, σύμμετρη ανάπτυξη, αυτονόμηση, κοινωνικότητα και συνεργατικό πνεύμα, ομαδικότητα ,με νέες υπερσύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους στο σύγχρονο γήπεδό της από εξειδεικευμένους προπονητές.

Στόχοι ακαδημίας

1)Να δημιουργήσει πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να μπορέσουν τα παιδιά με κατάλληλη ψυχική και αθλητική διαπαιδαγώγηση να κάνουν σωστά και χωρίς άγχος τα πρώτα τους βήματα στο βόλεϊ συνδυάζοντας εποικοδομητικά τον αθλητισμό με τις σχολικές υποχρεώσεις τους.

2) Η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που να συντελεί, όχι μόνο στην επιτυχία του παιδιού, αλλά και στο να βιώσει αυτή την επιτυχία ως αποτέλεσμα κυρίως των δικών του προσπαθειών και ικανοτήτων. Για το λόγο αυτό δίνεται έμφαση σε ασκήσεις βελτίωσης συναρμοστικών ικανοτήτων, σε ασκήσεις με μπάλα με εμφανή την επιτυχία (προσπάθειες με στόχους), σε ομαδικά παιχνίδια (ψυχοκινητικά) συν-αντίληψης και συνεργασίας επίσης με ορατό αποτέλεσμα.

3) Τέλος, διοργανώνονται αγώνες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα(Χριστούγεννα, Καρναβάλι, Πάσχα, καλοκαιρινό) για όλα τα επίπεδα. Μη ξεχνάμε ότι δουλειά του παιδιού είναι να παίζει και δουλειά μας να προσφέρουμε το οργανωμένο παιχνίδι.

Το βόλεϊ άλλωστε είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Ο επιθετικός προσδιορισμός «εκπληκτικό» δεν προκύπτει μόνο από τη λαχτάρα του παιδιού να «σώσει» μια μπάλα ή να επιτεθεί πραγματοποιώντας ένα δυνατό άλμα, αλλά κυρίως από τη μεγαλειώδη συνεργατική φύση που το χαρακτηρίζει. Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας, μαθαίνουν από πολύ νωρίς να συνεργάζονται αφού μέσω αυτής της συνεργασίας θα προοδεύσουν, θα παίξουν καλύτερα και κατά συνέπεια θα διασκεδάσουν πιο πολύ!

Η Ολυμπιάδα σας καλεί να εγγραφείτε στα τμήματα βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών της Ακαδημίας της για ηλικίες από 6-14 ετών .Τα τμήματα των Ακαδημιών λειτουργούν στο κλειστό γυμναστήριο της Τείσωνος 24 τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις καθημερινές και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του γηπέδου καθώς και στο τηλ. 6944180893 κ. Γεράνιο Σταύρο εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής και τεχνικό υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ