1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2024 23:01

Μιλενκόσκι – Λινάρδος: «Στόχος να οδηγήσουμε τον τελικό στο χρυσό σετ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο ΜΙλενκόσκι δήλωσε:

 «Δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή για την ενέργεια της ομάδας και το τι έγινε. Θα μιλήσω μετά το δεύτερο παιχνίδι, όπου στόχος μας είναι να νικήσουμε το παιχνίδι και να οδηγήσουμε τον τελικό σε χρυσό σετ. Δεν γνωρίζω τον λόγο αλλά δεν παίζουμε όπως θέλουμε  στην έδρα μας, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό θα χρειαστεί να το αναλύσουμε τις επόμενες ημέρες».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Δημοσθένης Λινάρδος είπε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε να μας υποστηρίξει. Δυστυχώς τους απογοητεύσαμε. Έχουμε όλοι μας μεγάλη στεναχώρια. Το σημερινό παιχνίδι δεν χωράει μεγάλης ανάλυσης , διότι αν μία ομάδα όπως ο Παναθηναίκος δεν την πιέσεις από το σερβίς δεν έχεις πολλές πιθανότητες να νικήσεις.

Προσωπικά θεωρώ ότι απόψε το δικό μας κακό σέρβις και η εξαιρετική υποδοχή του Παναθηναϊκού ήταν τα κλειδιά του αγώνα. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά στον επαναληπτικό. Ευλπιστώ να δείξουμε ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο στην Αθήνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ