1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-02-2024 00:05

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Δημοσθένη Λινάρδου για την θλιβερή επέτειο των Τεμπών

Ημέρα μνήμης η σημερινή για την τραγωδία στα Τέμπη και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Δημοσθένης Λινάρδος άφησε σε δεύτερη μοίρα τον αγώνα και έστειλε το δικό του μήνυμα για τη θλιβερή επέτειο:

 «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Σήμερα πήραμε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί, στο αποτέλεσμα και στον αγώνα.

Θέλω να σταθώ ότι σήμερα έχει περάσει ένας χρόνος από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, ελπίζω οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη και οι ψυχές που θυσιάστηκαν με τέτοιον άδοξο τρόπο να βρουν γαλήνη.

Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι, είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ, το αφήσαμε πίσω μας. Είχαμε δύσκολες εμφανίσεις που νομίζω είχαμε χάσει την συγκέντρωσή μας. Παιχνίδι με το παιχνίδι και τώρα που θα κρίνονται οι τίτλοι, θα φανούμε πιο σοβαροί και πιο αποτελεσματικοί.

Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι είτε 3η είτε 4η βγούμε στο πρωτάθλημα, δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να κοιτάμε τους εαυτούς μας, να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά, σωματικά και με απόλυτη συγκέντρωση να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στο τέλος».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ