1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2024 22:24

Ανδρεόπουλος: «Να πάρουμε τον τίτλο ώστε να πετύχουμε το στόχο μας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για την πρόκριση των "πρασινων" στον τελικό:

«Στα πέτρινα χρόνια δεν είχαμε την δυνατότητα να διεκδικούμε το Λιγκ Καπ αλλά τώρα μπορούμε. Θέλουμε συνέχεια να κατακτούμε το τρόπαιο όσο είμαστε δυνατοί. Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε για να πετύχουμε την πρόκριση στον τελικό. Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο και τότε θα έχουμε πετύχει το στόχο μας. Η κοιλιά που κάναμε στο 3ο σετ είναι δικαιολογημένη γιατί πολλοί παίκτες παίζουν για πρώτη φορά μαζί.

Από την άλλη όμως όποιοι και να παίζουν οφείλουν να ακολουθούν την τακτική. Στο 3ο σετ ο Παναθηναϊκός δεν πήγε καλά γιατί δεν ακολούθησε την τακτική του. Πιστέψαμε πως θα κάνουμε εύκολα το 3-0 και κάναμε άλλα πράγματα. Την τακτική πρέπει να την ακολουθείς πάντα.

Αν το χάσεις δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις γιατί όπως είπα κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει μαζί. Εχουμε δουλέψει πολύ για το μπλοκ. Εχουμε αφιερώσει σε ενέργεια και βίντεο. Είμαστε ομάδα που λειτουργεί με σερβίς και επίθεση αλλά έχουμε βελτιωθεί και στο μπλοκ χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στον τομέα αυτό».


Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Ιερεζουέλο δήλωσε: «Ηταν ένα παιχνίδι που δεν είχε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Μπήκαμε δυνατά. Παίξαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ. Μετά χαλαρώσαμε λίγο αλλά όταν έπρεπε να πάρουμε τη νίκη κάναμε αυτό που έπρεπε.

Ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό, θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο και όλη η ομάδα θα κάνει το καλύτερο και αυτό που πρέπει για να τα καταφέρει. Είναι πολύ θετικό που ο Παναθηναϊκός έχει δύο καλούς πασαδόρος. Αυτό είναι ένα προνόμιο για τον Παναθηναϊκό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ