1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2023 02:15

Ψάρρας-Νανόπουλος: «Τα πάντα για μας κρίθηκαν στο δεύτερο σετ»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε για τον αποκλεισμό της ομάδας του:

 

 «Καταφέραμε να κερδίσουμε την ίωση την Δευτέρα εναντίον της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα που ήταν και πιο σημαντικό ματς, αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε γιατί την τελευταία στιγμή προστέθηκε στη λίστα των αρρώστων και το βασικό λίμπερο ο Άρης Χανδρινός και αυτό εκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Ο Σουσούνης πρώτη φορά αγωνίστηκε στην Α1, στάθηκε πάρα πολύ καλά και του δίνω συγχαρητήρια. Μας βοήθησε πάρα πολύ αλλά η ομάδα έπαιζε με σύνθεση ανάγκης σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να διαχειριστουμε. Το κάναμε καλά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού. Φτάσαμε κοντά στο να το κερδίσουμε. Τα πάντα κρίθηκαν στο 2ο σετ πιστεύω που δεν καταφέραμε να κλείσουμε το 2-0 και ήξερα ότι αν το παιχνίδι πάει στη διάρκεια δεν θα είναι υπέρ μας όπως και έγινε.

«Δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένα αλλά όλα μαζί ως ομάδα. Δηλαδή όταν παίζουμε με τον Αλέξανδρο Νανόπουλο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι διαγώνιο σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του γιατί είναι ακραίος είναι πολύ δύσκολο να τελειώσει ολες τις ψηλές μπάλες απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα. Πράγματι εκεί είχαμε την ευκαιρία, δεν τα καταφέραμε. Αντί να γίνει το 0-2 έγινε το 1-1 και όπως σας είπα όταν πηγαίνει στην διάρκεια το παιχνίδι λόγω των πολλών προβλημάτων που είχαμε όλη αυτή την περίοδο δεν θα ήταν υπέρ μας. Βέβαια είναι ο 4ος κατά σειρά στόχος το Λιγκ Καπ. Έχουμε μπροστά μας πρωτάθλημα και Ευρώπη που για μας είναι τα πιο σημαντικά.

Αν το δούμε ψυχρά είναι μια υποχρέωση που έφυγε και προσπαθούμε να προσανατολιστούμε στις άλλες 3 διοργανώσεις που έμειναν, πρωτάθλημΑ, Ευρώπη και κύπελλο. Δεν υπάρχει ταβάνι, ο Μίλωνας παίζει κάθε χρόνο για να γίνεται καλύτερος. Έχουμε κάνει ήδη βήματα μπροστά και φέτος, έχουμε περάσει στους 16 του κυπέλλου Cev και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλη μια υπέρβαση και να καταφέρουμε να είμαστε πάλι στους 4 του πρωταθλήματος».

Ο Αλέξανδρος Νανόπουλος που αγωνίστηκε διαγώνιος στον Μίλωνα δήλωσε: «Σκεφτόμουν να γυρίσει το παιχνίδι, να πάρει το σετ η ομάδα μου, ξεκάθαρα, δεν υπήρχε άλλη σκέψη στο μυαλό μου, να πάω στο σερβίς και να βγάλω όσους άσους μπορώ για να τελειώσει το σετ. Σίγουρα είναι παρα πολύ σημαντικές οι ευκαιρίες που μου δίνονται στην ηλικία που είμαι και όταν παίζω αντίπαλος με τόσο έμπειρα παιδιά όπως είναι ο Μαυροβουνιώτης, ο Αρμενάκης, ο Προύσαλης, όλα τα παιδιά του Πήγασου και με τις άλλες ομάδες φυσικά είναι μεγάλη τιμή για μένα. Πιστεύω υπάρχει κόπωση στην ομάδα λόγω των ταξιδιών, τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Σκεφτείτε, παίξαμε πριν 2 μέρες με την Κηφισιά, ταξιδέψαμε κατ΄ευθείαν, ήρθαμε εδώ, τώρα ξαναπαιζουμε πρωτάθλημα. Έγιναν κάποιες αλλαγές, μας ταλαιπώρησε και σαν ομάδα η ίωση που μας άφησε εκτός από τις προπονήσεις ορισμένους παίκτες και είδαμε κακή εβδομάδα αλλά σήμερα τα δώσαμε όλα και ας μην καταφέραμε να κερδίσουμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος, τα παιδιά όλα έπαιξαν πολύ καλά και αυτό έχει σημασία. Αυτή τη στιγμή είχαμε 4 στόχους. Έφυγε ο ένας αλλά για εμάς ο στόχος είναι να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο γιατί αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για τα ψηλά».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ