1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2023 01:37

Τσιτιγκόϊ -Συναδινός: «Κάναμε πολλά και σημαντικά λάθη»

O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιτιγκόϊ δήλωσε:

 «Ήταν μια καλή προπόνηση για τα δύο επόμενα σημαντικά παιχνίδια με Πήγασο Πολίχνης και Α.Ο.Π Κηφισιάς. Προσπαθήσαμε να επιλύσουμε κάποια προβλήματα, μετά από απίθανες καλές στιγμές, κάναμε παιδικά, εύκολα λάθη και όπως λέω πάντα σε αυτό το επίπεδο, με τέτοιες ομάδες δεν μπορείς να παίζεις έτσι. Δείξαμε ένα καλό επίπεδο, φτάσαμε σε κάποιους πολύ καλούς πόντους, αλλά στο φινάλε, ως ευρύτερη εικόνα  η νίκη δεν μπορεί να έρθει παίζοντας έτσι με τέτοιες ομάδες».

Το λίμπερο του Άθλου Ορεστιάδας Σωτήρης Συναδινός είπε: «Όπως και το πρόσφατο ματς στην Ορεστιάδα γνωρίζαμε πως θα είναι ένας αγώνας με πίεση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παίζαμε κι οι δύο ομάδες σε ένα γήπεδο πολύ διαφορετικό από το δικό μας, άρα οι όροι θα ήταν ισάξιοι, σε κάποιες λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ έδειξε καλύτερο χαρακτήρα στη διαχείριση των φάσεων και αυτό έκρινε το παιχνίδι. Καταφέραμε πήραμε το 3ο σετ, κάναμε μια υπέρβαση και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει το ματς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ