1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2023 01:11

Μιλενκόσκι-Τακουρίδης: «Στόχος μας οι τελικοί του Λιγκ καπ»

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόφσκι δήλωσε για την πρόκριση της ομάδας στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ:

«Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι διότι πήραμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στόχος μας στο Λιγκ Καπ φέτος είναι να πάμε στους τελικούς, και είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν παίξαμε τόσο καλά σήμερα, το ξέραμε αυτό, διότι όπως είδατε και σήμερα δεν είχαμε στην διάθεση μας έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, τον Βαν Ντεν Ντρις, ενώ και στις προπονήσεις αυτών των ημέρων δεν τον είχαμε στην διάθεση μας. Λίγο καιρό πριν είχαμε έλλειψη στους ακραίους, τώρα τους έχουμε, αλλά δεν έχουμε στην διάθεση μας τον διαγώνιο μας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια παρουσιάζουμε καλή εικόνα, και τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά.

Σήμερα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, είχαμε πίεση διότι θέλαμε να προκριθούμε, ο Άθλος από την πλευρά του ήρθε εδώ να παίξει ελεύθερα, και έπαιξε καλά, πολύ καλύτερα απ' ότι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην Ορεστιάδα. Αυτός είναι ο λόγος που το παιχνίδι ήταν σκληρό. Όταν έχεις το παιχνίδι 2-0 υπέρ σου στα σετ, και στο τρίτο σετ έχεις προβάδισμα δύο πόντων στα τέλη, θα πρέπει να το κερδίζεις, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στους παίκτες μου, πρόκειται για έμπειρους παίκτες, αλλά στο μέλλον θα πρέπει να παίζουμε ακόμα καλύτερα σε αυτά τους είδους τα παιχνίδια». 

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης είπε: «Ήταν δύο παιχνίδι πολύ κοντινά, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε παραπάνω πίεση σήμερα. Η μορφή του αγώνα έκανε το παιχνίδι να ξεχωρίζει από το προηγούμενο. Εμείς έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, και όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, και αυτό έγινε. Το μόνο που δεν είμαι ευχαριστημένος προσωπικά είναι ότι χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τρίτο σετ και εκεί δώσαμε δικαίωμα στην άλλη ομάδα να μπει στο παιχνίδι. Μετά το γυρίσαμε υπέρ μας και ξανασυγκεντρωθήκαμε, αλλά νομίζω δεν πρέπει να γίνεται αυτό, ειδικά σε παιχνίδια νοκ-άουτ, διότι ρισκάρεις να γυρίσεις ένα παιχνίδι δικό σου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ