1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
31-01-2014 23:44

Δημητριάδης και Δεληκώστας:«Φανερά καλύτερος ο Φοίνικας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην ανωτερότητα του Φοίνικα Σύρου και την αδυναμία της Λαμίας να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι στάθηκε ο αρχηγός της Λαμίας, Μανώλης Δημητριάδης. Από την άλλη ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε πως μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στο τρίτο σετ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου. 
Ο αρχηγός της Λαμίας, Μανώλης Δημητριάδης είπε:
 
«Η Σύρος ήταν φανερά καλύτερη σε όλους τους τομείς. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμείς είχαμε ένα τόσο μεγάλο άγχος. Ήρθαμε εδώ ως αουτσάιντερ, η ομάδα μας ξέρει που στοχεύει και ποιά πράγματα πρέπει να κάνει στο γήπεδο και σε πολλές στιγμές δεν τα κάναμε».
 
Ο προπονητής της Λαμίας, Κώστας Δεληκώστας δήλωσε:
 
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Σύρο. Θεωρώ πως στο μπλοκ και άμυνα είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μας πίεσε και μας έβαλε πολλές δυσκολίες σήμερα. Θεωρώ πως μπαίναμε στο ματς στο δεύτερο και τρίτο σετ που ήμασταν κοντά από καλές ενέργειες μας αλλά και από λάθη της Σύρου. Ο Φοίνικας ήταν καλός σε όλο το ματς και δεν μας έδωσε κανένα δικαίωμα. Ίσως είχαμε μια ευκαιρία στο τρίτο σετ, δεν ξέρω τι θα γινόταν στην τελευταία μπάλα που έκανε την ανατροπή η Σύρος. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια».
Διαβάστηκε 1944 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ