1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2014 17:53

Η πρώτη του Παπαδόπουλου και ο ξένος (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος έκανε την πρώτη του προπονηση στη Λαμία και φάνηκε να το απολαμβάνει, ενώ ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δεληκώστας τόνισε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ότι ο ξένος παίκτης είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί. 
Παπαδόπουλος: «Νιώθω ευπρόσδεκτος εδώ. Είμαι χαρούμενος που ήρθα να βοηθήσω τη Λαμία. Με τον κ. Δεληκώστα έχουμε μια καλή σχέση καθώς γνωριζόμαστε εδώ και μερικά χρόνια. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο. Ανυπομονώ για αυτό και θέλω να το κερδίσω.  Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακου από μικρό παιδί. Παντα θα είμαι αλλά τώρα είμαι στη Λαμία και θέλω να τον κερδίσω».

Δεληκώστας: «Ο Παπαδόπουλος είναι ένα παιδί που τον ξέρω από την Κύπρο. Νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη προοπτική. Σίγουρα και ο Χρήστος Κιόσης ήταν μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με ξένο παίκτη και πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Άρη θα τον έχουμε».
Διαβάστηκε 2480 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ