1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2013 11:18

33 ομάδες στην ...άμμο στην Αγία Νάπα

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Σάββατοκυρίακο 27-28 Ιουλίου 2013 στη παραλία Λάντα στη Αγία Νάπα  το 8ο Παγκύπριο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων.
Το πρωτάθλημα νεανίδων (8 ομάδες) κατέκτησε το δίδυμο Ζώγια Κωνσταντοπούλου/Ερικα Ζεμπύλα, νίκησε στον τελικό τις Ζακχαίου/Χατζηκωνσταντά με 2-0 σετ και το πρωτάθλημα εφήβων (9 ομάδες) κατέκτησε το δίδυμο Χαράλαμπος Ζορπής/Γιώργος Χρυσοστόμου οι οποίοι νίκησαν στον τελικό τους Χρηστίδη/Λιοτατή με 2-0.

Επίσης διεξήχθη και τοπικό πρωτάθλημα ανδρών (16 ομάδες) με διοργανωτή την Ολυμπιάς Φρενάρους και τον Δήμο Αγίας Νάπας. Το πρωτάθλημα κατέκτησε το δίδυμο Δημήτρης Αποστόλου/Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς όπου στον τελικό επικράτησε με 2-0 σετ  των Πέτρου/Γιάννουενώ πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος αυτού αναδείχθηκε ο Κυρίλ Ρουντένκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημιτελικοί των ανδρών ήσαν οι καλύτεροι αγώνες του πρωταθλήματος. Στον πρώτο ημιτελικό οι Κωνσταντίνος Πέτρου/Λένος Γιάννου επιβλήθηκαν τους Παναγιωτίδη/Μιχαήλ με 2-1 και στον άλλο ημιτελικό οι Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς/Δημήτρης Αποστόλου νίκησαν τουςνεαρούς Πρωτοψάλτη/Ρουντένκο με επίσης 2-1 σετ.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ