1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
31-07-2013 14:05

Ολοκληρώθηκε το 8ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ Κ19

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ Εφήβων-Νεανίδων, στην παραλία Λάντα, στην Αγία Νάπα, το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουλίου 2013. Πρωταθλητές οι Κωνσταντοπούλου/Ζεμπύλα στις Νεανίδες, οι Ζορπής/Χρυσοστόμου στους Εφήβους.
Το ζευγάρι Ζώγια Κωνσταντοπούλου/Ερικα Ζεμπύλα επικράτησε στον τελικό των  Ζακχαίου/Χατζηκωνσταντά με 2-0 σετ, ενώ οι Χαράλαμπος Ζορπής/Γιώργος Χρυσοστόμου νίκησαν τους Χρηστίδη/Λιοτατή επίσης με 2-0 σετ.

Παράλληλα διεξήχθη και το τοπικό πρωτάθλημα ανδρών, με 16 ομάδες να συμμετέχουν. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ολυμπιάς Φρεναρούς σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας. Το δίδυμο Δημήτρης Αποστόλου/Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς  επικράτησε στον τελικό με 2-0 σετ  των Κωνσταντίνο Πέτρου/Λένο Γιάννου.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Κυρίλ Ρουντένκο, ο οποίος με τον Πρωτοψάλτη συμπαίκτη, αποκλείστηκαν στα ημιτελικά από τους  Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς/Δημήτρης Αποστόλου, με 2-1 σετ. Στον άλλο ημιτελικό οι Κωνσταντίνος Πέτρου/Λένος Γιάννου επιβλήθηκαν τους Παναγιωτίδη/Μιχαήλ με 2-1.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της προς το σωματείο Ολυμπιάς Φρενάρους, τον Δήμο Αγίας Νάπας αλλά και το εστιατόριο Λάντα Μπιτς. Επίσης οι νεαροί εθελοντές που χρησιμοποιήθηκαν στις διοργανώσεις τα πήγαν περίφημα. Μετά το τέλος των αγώνων ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού και ο Πρόεδρος της Ολυμπιάς Φρενάρους κ. Πανίκος Παπέττας απένειμαν κύπελλα και μετάλλια στους νικητές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ