1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2013 12:07

Πάνε Βαντούζ με wild card οι Αποστόλου / Κνέζεβιτς

Δημήτρης Αποστόλου και Βλαντιμίρ Κνέζεβιτς στάθηκαν για άλλη μια φορά τυχεροί και αυτή τη φορά θα συμμετάσχουν με  wild card στο κυρίως ταμπλώ της διοργάνωσης  CEV Satellite που θα γίνει στΒαντούζ στο Λίχτεσταϊν.

Οι δύο αθλητές είχαν μπει στην προκριματική φάση στο όπεν του Αναπα της Ρωσίας αλλά λόγω του ότι βρίσκονταν στο Νόβισαντ (ευνοήθηκαν στην κλήρωση) δήλωσαν αποχή από τη διοργάνωση. Τώρα όμως είναι η χρυσή ευκαιρία αφού η συμμετοχή τους στο κυρίως ταμπλώ θα τους αποφέρει βαθμούς και ελπίδες συμμετοχής στο όπεν της Μόσχας στο οποίο επίσης δήλωσαν συμμετοχή.

Στο Βαντούζ λοιπόν οι δύο παίκτες Αποστόλου και Κνέζεβιτς θα παίξουν στο κυρίως ταμπλώ εκεί όπου θα συμμετάσχουν άλλες 15 ομάδες και θα δώσουν μίνιμουμ δύο ματς. Θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο πιο καλά μπορούν και μια νίκη θα τους ανεβάσει ψηλότερα στην κατάταξη. Αυτή είναι η χρυσή ευκαιρία με την ευχή να μην πάει χαμένη ώστε τόσο οι αθλητές όσο και η Κύπρος να έχει βαθμούς στην γενική κατάταξη. Οι αγώνες στο Βαντούζ θα διεξαχθούν την περίοδο 7-11 Αυγούστου 2013.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ