1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2013 16:41

Η Ανόρθωση την 5η κούπα στις νεάνιδες

Το πέμπτο πρωτάθλημα στην ιστορία του κατέκτησε στην κατηγορία των νεανίδων ο Απόλλωνας όταν στον μεγάλο τελικό επιβλήθηκε με 3-0 σετ της ΝΟΑ Ανόρθωσης.

Παρουσία 250 θεατών ο Απόλλων πήρε εύκολα πήρε το 1ο σετ. Αισθητή ήταν η απουσία της βασικής πασαδόρου της ΝΟΑ/Ανόρθωσης Νικολίνας Σπύρου η οποία τραυματίστηκε μερικές μέρες πριν από τον τελικό. Οι παίκτριες του Απόλλωνα σαφώς ανώτερες επικράτησαν με 25-9 σε 17λεπτά.

Στο δεύτερο σετ ο Απόλλων συνάντησε την αντίδραση της ΝΟΑ/Ανόρθωσης αλλά στα τελικά στάδια του σετ οι παίκτριες του Αρη Κεφάλα ήσαν αποτελεσματικές χάρις κυρίως στις Ζακχαίου και Κωνσταντοπούλου, επικράτησαν με 25-18 σε 22 λεπτά.

Οι παίκτριες της Μυροσλάβας Γκρύμπαν τα έδωσαν όλα στο τρίτο σετ και έιχαν ένα σταθερό προβάδισμα 16-11, ο Απόλλων χάρις στα σερβίς της Κωνσταντοπούλου μείωσε σε 16-15. Συνέχισαν οι παίκτριες της ΝΟΑ/Ανόρθωσις να κρατάνε το προβάδισμα (21-18) ο Απόλλωνας μείωσε εκ νέου στον πόντο (21-20). Η ισοφάριση για τον Απόλλωνα επιτεύχθηκε στο 22-22 και από εκεί και πέρα το σετ πήγε στον Απόλλωνα με 25-23 σε 27 λεπτά, τον αγώνα με 3-0 σετ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος για Πέμπτη φορά στην ιστορία του.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Αρης Κεφάλας είπε:

«Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν και από τις δύο ομάδες, πιστεύω ότι έγινε ένα παιγνίδι και σε καλό επίπεδο, αντάξιο των δύο ομάδων, συγχαρητήρια στην ομάδα μου που πήρε το πρωτάθλημα μετλά από 7 χρόνια αλλά και στους αντιπάλους π[ου κατάφεραν να φθάσουν στον τελικό. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Η Μυροσλάβα Γκρύμπαν του ΝΟΑ/Ανόρθωσις δήλωσε:

«Φέραμε την ομάδα μας στον τελικό μετά από μια μεγάλη προσπάθεια μιας ολόκληρης περιόδου, όμως σταθήκαμε άτυχοι, όταν σε μία προπόνηση της εθνικής ομάδας λίγες μέρες πριν τον τελικό, χάσαμε από τραυματισμούς δύο από τις βασικές παίκτριες μας. Ετσι η ομάδα προσπάθησε να ανταποκριθεί όπως πρέπει σε ένα τελικό για να δείξουμε καλό βόλεϊ σε έναν τελικό και καλή προσπάθεια που κάναμε όμως δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την πολύ καλή προσπάθεια που κάναμε, βλέπουμε μπροστά βασικός μας στόχος είναι όχι ο τίτλος αλλά να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε παίκτριες.

Διακύμανση του σκορ:
1ο σετ: 3-8, 6-16, 9-21, 9-25.
2ο σετ: 5-8, 9-16, 16-21, 18-25
3ο σετ: 8-6, 16-11, 21-18, 23-25


ΝΟΑ/Ανόρθωσις (Μυροσλάβα Γκρύμπαν): Κουμπαρή, Κάϊζερ, Ονησιφόρου, Κοντού, Τοουλιά, Αλεξάνδρου (λίμπερο) Κωνσταντίνου, Σοφοκλέους (Παρλά, Λούτσιου, Χαραλάμπους, Κατσουνωτού)
Απόλλων (Αρης Κεφάλας): Ηράκλη, Κωνσταντοπούλου, Χατζηκωνσταντά, Ζακχαίου, Λεωνίδου, Κωνσταντίνου (λίμπερο) Ε.Λεωνίδου, Καραμανίδη (Νταμότσεβα, Βιράρτη, Χατζηγεωργίου)


Στις φωτογραφίες στυγμιότυπο από τον αγώνα, το τέλος και οι πανηγυρισμοί των παικτριών του Απόλλωνα.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ