1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-04-2013 23:54

Κυπελλούχος το Παραλίμνι

Η Ε.Ν.Παραλιμνίου στέφθηκε πανηγυρικά κυπελλούχος ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας ανδρών όταν στο μεγάλο τελικό επιβλήθηκε της πρωταθλήτριας ομάδας του ΑΠΟΕΛ με 3-1 σετ. Μετά από 8 χρόνια η Ε.Ν.Παραλιμνίου κατακτά ξανά το Κύπελλο και έδειξε ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α΄Κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στον αγώνα τώρα ένας ασταμάτητος Γιάννος Ηλία που θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του οδήγησε την Ε.Ν.Παραλιμνίου σε μια μεγάλη νίκη. Από την άλλη το ΑΠΟΕΛ έχασε τον τελικό αφού στα κρίσιμα σημεία του κάθε σετ δεν ήταν αποτελεσματικό. Τα σετ 25-21, 20-25, 25-18, 25-20.
Μετά το τέλος του τελικού ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ κ.Δαμιανός Χατζηδαμιανού απένειμε τα Κύπελλα και μετάλλια στις δύο ομάδες.
Πριν από τον τελικό τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Σάλας και Παραλίας Κύπρου ο διαιτητής κ. Ανδρέας Αρτεμίου ο οποίος έκλεισε την καριέρα του ως διαιτητής.
Την καριέρα του ως πετοσφαιριστής έκλεισε και ο αρχηγός της Ε.Ν.Παραλιμνίου Σάκης Φλουρής, φυσικά με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας ένα τίτλο. Ο αρχηγός της Ε.Ν.Π έκανε δηλώσεις:
"Παίξαμε πολύ ωραία τόσο εμείς όσο και το ΑΠΟΕΛ. Δείξαμε ότι και εμείς μπορούσαμε να είμασταν οι φετεινοί πρωταθλητές, όμως η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική για μας αφού ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για να επαναφέρουμε την ιστορική Ενωση πίσω στην Α κατηγορία εκεί δηλαδή όπου ανήκει. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου οι οποίοι αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και κρατάνε ζωντανό το τμήμα του βόλεϊ και στον προπονητή μας Ζόραν Λούκοβιτς που μας οδηγεί προς τις επιτυχίες. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ το οποίο θα παίξει του χρόνου στην Α΄Κατηγορία".

Διακύμανση του σκορ:
1ο σετ: 8-5, 13-16, 19-21, 21-25.
2ο σετ: 5-8,
16-15, 21-16, 25-20.
3ο σετ: 4-8, 11-16, 14-21, 18-25.
4ο σετ: 8-7, 16-14, 18-21, 20-25.


ΑΠΟΕΛ (Κώστας Παναγίδης): Χαλλουμής, Παντελή, Παρίσσης, Βασιλείου, Τοφής, Χατζηπαύλου (λίμπερο) Χάσικος, Νικολαίδης (Παναγίδης, Φράνγκου)
Ε.Ν.Παραλιμνίου (Ζόραν Λούκοβιτς): Γερμανός, Φλουρής, Μονογιός, Ανδρέου, Ηλία, Τσερκέζος (λίμπερο) Σπύρου
(Tράγκολας, Σάρδαλος)


 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ.Γιώργος Παπαγεωργίου απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον διαιτητή Ανδρέα Αρτεμίου του οποίος διατήτευσε για τελευταία φορά στην καριέρα του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ