1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2017 19:06

Ώρα ημιτελικών στο κυπριακό κύπελλο γυναικών

πρώτη πράξη των ημιτελικών του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας θα παιχθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ανορθώσεως στο ΑΤΙ. Η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχεται την «τυχερή» λόγω κλήρωσης του Κυπέλλου ομάδα του ΘΟΙ Αυγόρου (σ.σ. πέρασε χωρίς αγώνα) στα ημιτελικά.

Λόγω έδρας η Ανόρθωση είναι το μεγάλο φαβορί για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης και να πάει με προβάδισμα στον επαναληπτικό της 21ης Μαρτίου στο Αυγόρου. Όπως διεξάγεται το Κύπελλο η πρόκριση θα κριθεί σε δυο αγώνες.

Η Ανόρθωση που στο γκρουπ του τίτλου βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 31 βαθμούς θέλει τη διάκριση στο Κύπελλο και έχει την ευκαιρία να περάσει στον τελικό. Ο κόουτς Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς δούλεψε πολύ στην ψυχολογία ώστε να ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του. Ενόψει του ημιτελικού ο κόουτς θα βασίσει το πλάνο του στις δυο νίκες που πέτυχε στην ρέγκιουλαρ σίζον επί του ΘΟΙ  με 3-0 και 0-3 την (3η και 10η αγωνιστική). Για άλλο ένα αγώνα ο κ. Μπόσκοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών της πασαδόρου Κάλιας Βασιλείου που θα επανέλθει τη νέα χρονιά αλλά όλες οι υπόλοιπες είναι στη διάθεση του Σέρβου κόουτς.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Φωτίου ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του θα είναι η νίκη με 3-0 σετ ώστε να καταστεί φαβορί για τον επαναληπτικό στο Αυγόρου και να περάσει στον τελικό.

Το ΘΟΙ πάει στη Λέυκωσία για να παλέψει ακόμα και για το διπλό. Ο Βουλγαροκύπριος κόουτς  Λούης Νοβάκοφ μελέτησε την ομάδα της Ανόρθωσης και θα επιδιώξει να χτυπήσει στα αδύνατά της σημεία. Το ευχάριστο για τις Αυγορίτισσες είναι ότι θα παραταχθούν πλήρεις με σκοπό το σκορ πρόκρισης. Η αρχηγός της ομάδας Ελένη Μιχαήλ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ  παρουσιάστηκε αισιόδοξη ότι η ομάδα της μπορεί να παλέψει και να διεκδικήσει κάτι καλό απέναντι στην Ανόρθωση αφήνοντας ανοικτή την πρόκριση στο Αυγόρου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Μ. Γρηγορίου και Σ. Παυλίδης. Επόπτες ορίστηκαν οι Κ. Λαζάρου και Π. Κυπριανού. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ν. Ευγενίου.

Στο Γήπεδο του Απόλλωνα στις 21:00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας μεταξύ SabbiancoΑπόλλων – Ολυμπιάδας Ν. Η Λεμεσιανή ομάδα θεωρείται το φαβορί αλλά σε δυο αγώνες ημιτελικών τα πάντα θα κριθούν σε δυο αγώνες.

Οι Λεμεσιανές που απέκλεισαν στα προημιτελικά την BetOnAlfaΑΕΛ με δυο νίκες 3-0 και 2-3 θα επιδιώξουν ένα καθαρό σκορ με στόχο να αποκτήσουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό. Ο κόουτς Γιάννης Γιαπάνης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ θέλει να δει από τις παίκτρές του να αποδίδουν στο μάξιμουμ για να προβεί και στο απαραίτητο ροτέισον.

Η Ολυμπιάδα Ν. θα πάει στη Λεμεσό για το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι να κάνει  αισθητή την παρουσία της. Η ομάδα της Έφης Πέτρου έφθασε στα ημιτελικά αποκλείοντας με δυο νίκες την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 και 0-3. Η προπονήτρια – παίκτρια της Ολυμπιάδας ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι «φαβορί είναι ο SabbiancoΑπόλλων εμείς θα πάμε στη Λεμεσό για να παλέψουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές αλλαγές από την αρχή της σεζόν που κτίζεται ενώ η ομάδα της Λεμεσού είναι έμπειρη με πρωτοκλασάτες παίκτριες».

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Α. Κολοκοτρώνης – Β. Γεωργίου. Επόπτες ορίστηκαν οι Ν. Τζιακούρης – Φ. Φουκαρίδης.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στη Λευκωσία.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ