1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-12-2016 13:19

Νίκη-ανάσα για την ΑΕ Καραβά

Σημαντικό τρίποντο- ανάσα πέτυχε την Παρασκευή η Pokka ΑΕ Καραβά. Κέρδισε την Ανόρθωση με 3-1 σε εξ αναβολής αγώνα για την 5ηαγωνιστική. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν 6 τους βαθμούς τους και βλέπουν ψηλότερα.
Ο αγώνας ήταν ο πρώτος από μια σειρά τριών αγώνων (σ.σ. έμειναν δυο) που θα δώσουν οι δυο ομάδες αφού ακολουθούν τη Δευτέρα και την Παρασκευή οι αγώνες Κυπέλλου. Η Ανόρθωσαις έχασε την ευκαιρία με νίκη να μειώσει στον πόντο από την κορυφή (σ.σ. βρίσκονται Παφιακός – Αναγέννηση Δ.).

Η «Μεγάλη Κυρία» πέτυχε να επιβάλει τον ρυθμό της στην αρχή του αγώνα και να δυσκολέψει την υποδοχή της PokkaΑΕ Καραβά. Ως εκ τούτου οι Βαρωσιώτες εξασφάλισαν διαφορά και κέρδισαν το πρώτο σετ με 18-25 κάνοντας το 0-1. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά τον ενθουσιασμό που επέδειξαν δεν κατάφεραν να βρουν τις λύσεις που έπρεπε.

Μάχη έγινε στο δεύτερο σετ. Η PokkaΑΕ Καραβά βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της με συνέπεια ο αγώνας να είναι ισορροπημένος. Η απόδοση της Ανόρθωσης ήταν καλή, αλλά στα τελικά στάδια η ομάδα του Λέτσιεφ (PokkaΑΕ Καραβά) ήταν πιο αποφασιστική και κέρδισε το σετ με 25-20 ισοφαρίζοντας 1-1 τον αγώνα.

Ανατροπή
Οι «κιτρινόμαυροι» γύρισαν τα δεδομένα στο τρίτο σετ. Παίζοντας με καλύτερη ψυχολογία μετά την ισοφάριση κατάφεραν να ελέγξουν τον αγώνα και να πάρουν το σετ με 25-21 αγγίζοντας τη νίκη μετά το 2-1 σετ. Η Ανόρθωσις αντιμετώπισε προβλήματα και έχασε το σετ.

Η εξέλιξη του τέταρτου σετ δεν διέφερε από αυτό του τρίτου. Η PokkaΑΕ Καραβά κατάφερε στα κρίσιμα σημεία να φανεί ψύχραιμη και να πάρει τους απαραίτητους πόντους. Η Ανόρθωσις πάλεψε, αλλά οι παίκτες της υπέπεσαν σε λάθη που τους στοίχισαν. Το τελικό σκορ 25-21 έδωσε τη νίκη με 3-1 στην PokkaΑΕ Καραβά και το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Tα σετ: 3-1 (18-25, 25-20, 25-21, 25-21)

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (Ντ. Λέτσιεφ): Σάντζεθ, Χριστοφή, Γενούγκτινεν, Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Ράμμα - Λίμπερο: Χατζηδαμιανού.
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α.Παπαδόπουλος):Φάιφερ, Πάντιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Σαββίδης, Παναγιωτίδης – Λίμπερο: Κοντός.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ