1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-12-2016 12:07

«Μεγάλη Κυρία» και στη Δερύνεια

Μόνη στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας με 19 βαθμούς βρίσκεται η Ανόρθωση. Με συνοπτικές διαδικασίες η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε στη Δερύνεια την τοπική Αναγέννηση με 0-3 και πέτυχε την 6η σερί νίκη.

Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Η ομάδα του Αλ. Μπόσκοβιτς για άλλο ένα ματς ήταν πολύ σοβαρή, ενώ η Αναγέννηση φάνηκε μόνο στο τρίτο σετ.

Η Ανόρθωσις για άλλο ένα αγώνα μπήκε σοβαρά σε αγώνα. Στο πρώτο σετ έδειξε ότι θα ήταν το αφεντικό και κέρδισε άνετα 11-25. Η ομάδα της Δερύνειας όταν έχασε την επαφή της με το σκορ δεν μπόρεσε να απειλήσει την «Μεγάλη Κυρία».

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Ο Σέρβος κόουτς Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς δεν αφήνει τις παίκτριές του να χαλαρώσουν. Αυτό φάνηκε στο δεύτερο σετ όπου η Ανόρθωσις παίζοντας εξαιρετικά δεν άφησε περιθώρια στην Αναγέννηση. Οι «κυανόλευκες» κέρδισαν το σετ με 16 πόντους διαφορά 09-25 και διαμόρφωσαν άνετα το 0-2. Οι «πράσινες με τον ανατέλλοντα ήλιο» έκαναν λάθη, είχαν προβλήματα στην υποδοχή και έχασαν τις μάχες του φιλέ. 

Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση Δ. πάλεψε τον αγώνα. Οι Δερυνειώτισσες μη έχοντας τίποτα να χάσουν ανέβασαν την απόδοσή τους και εκμεταλλεύτηκαν κάπως τις αλλαγές που έγιναν από τον κ. Μπόσκοβιτς. Ο αγώνας πρόσφερε ωραίες φάσεις με την Ανόρθωση καλύτερη να κερδίζει με 17-25 και να φεύγει με την έκτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. : Παπαλεοντίου, Μ. Λουκά, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Δημητρίου, Φέντορτσιουκ – Λίμπερο: Χριστοφή. – Αλλαγές: Λουκά, Χαννίδου, Χατζηθωμά.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α. Μπόσκοβιτς): Βασιλείου, Βούκοβιτς,Παπαγεωργίου,  Μπρατούνχινα, Ελ. Κολοκοτρώνη, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Οικονομίδου, Κόρντουν, Κ. Γιασουμή, Κωνσταντίνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ