1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
31-08-2015 22:36

Πανέτοιμη για το 2015 CEV U20 η Λάρνακα

Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα αυτή που έχει σημασία και παρόλο ότι είμαστε ακόμη στην αρχή, όλα προχωράνε κατ' ευχή για την Λάρνακα, την διοργανώτρια πόλη του 2015 CEV U20 Beach Volleyball European Championship.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Πιέρ Πάολο Μουρτζιόνι, τεχνικός επιθεωρητής της CEV τόνισε «Η Λάρνακα έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη στο παρελθόν και από τις πρώτες επιθεωρήσεις μου όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το πλάνο μας. Όλοι αναμένουμε ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο τουρνουά και εξαιρετικό θέαμα για τους φίλους του αθλήματος. Κατάγομαι από νησί και μπορώ να αντιληφθώ την μεγάλη σημασία που έχει για μια μικρή χώρα και τους ανθρώπους της να φιλοξενούν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός όπως αυτό το τουρνουά.»

Ο επίσημος απεσταλμένος της CEV, με καταγωγή από το Κάλιαρι, επιθεώρησε το πρωινό τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες. «Υπάρχουν κάποιες μικρές διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στα γήπεδα αλλά οι διοργανωτές με έχουν διαβεβαιώσει ότι όλα θα είναι έτοιμα μέχρι την Τετάρτη το πρωινό που ξεκινάμε».

Ο κος Μουρτζιόνι έστειλε επίσης ένα μήνυμα στους φιλάθλους: «Η Λάρνακα έχει μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη αναφορικά με αθλητικές διοργανώσεις και όλοι γνωρίζουν το άθλημα του μπιτς βόλεϊ. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους είναι απλό – ελάτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες, γιατί είναι εξαιρετικό θέαμα με μεγάλους αθλητές και μια ξεχωριστή εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε».

Απομένουν ακόμη 48 ώρες για την έναρξη των αγώνων και μερικές από τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος έχουν ήδη καταφθάσει στο νησί. Η Σουηδική ομάδα, μεθοδική όπως πάντα, ήταν από τις πρώτες αποστολές που έφθασαν στην Λάρνακα, για να μπορέσουν οι αθλητές να προσαρμοστούν στις δύσκολες συνθήκες του Κυπριακού καλοκαιριού. Οι Τζέικομπ Λινκ και Τζέικομπ Μόλιν είχαν σήμερα το πρωί προπόνηση στο γήπεδο 1. «Ο καιρός είναι ζεστός αλλά πολύ καλός, οι άνθρωποι πολύ φιλικοί και ανυπομονούμε για την έναρξη των παιχνιδιών» δήλωσε ο Λινκ. «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στην διοργάνωση καθώς το επίπεδο πολλών από τους αθλητές που συμμετέχουν είναι πολύ ψηλό. Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε πολύ καλά και ως μονάδες, ως δίδυμο αλλά και ως Σουηδία» κατέληξε ο Mόλιν.

Η Κύπρος θα λάβει μέρος στην διοργάνωση με 12 αθλητές, 6 στο διαγωνιστικό μέρος των Ανδρών και 6 στο διαγωνιστικό γυναικών. Οι Παντελής Χρηστίδης και Γεώργιος Χρυσοστόμου, συναντήθηκαν με τους Σουηδούς συναθλητές τους καθ' οδόν για την προπόνηση τους.

«Ερχόμαστε σ' αυτό το τουρνουά πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την χώρα μας» δήλωσε ο Χρηστίδης. Ο Χρυσοστόμου μίλησε για τις δυσκολίες που έχουν όταν ανταγωνίζονται με αθλητές τόσο ψηλού επιπέδου «Ξέρουμε ότι αρκετοί από τους αθλητές έχουν αγωνιστεί σε διοργανώσεις Ανδρών σε άλλες διοργανώσεις και αυτό κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο μας. Όλοι μας στην Κυπριακή αποστολή είμαστε αισιόδοξοι, το μόνο που ζητάμε από τους Κύπριους φιλάθλους είναι να έρθουν και να στηρίξουν την προσπάθεια μας, αυτό σημαίνει πάρα πολλά για μας».

cyp1.jpgcyp5.jpgcyp4.jpgcyp3.jpgcyp2.jpg

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ