1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2019 12:11

Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας

Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.

Συνολικά η ομάδα της Βούλας κέρδισε τις εντυπώσεις (έχασε συνολικά δύο παιχνίδια στο τάι μπρέικ) και έδειξε πως είναι έτοιμη για την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Volleyleague, το Σάββατο (19/10, 19:00) φιλοξενώντας στη Βούλα τον Αίαντα Ευόσμου.

  Επίσης η Θέτιδα θα δώσει το Σάββατο(12/10) ένα ακόμη φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, το οποίο αρχικά ήταν να γίνει αρχές Σεπτέμβρη αλλα μεταφέρθηκε εξαιτίας των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε διάφορα τουρνουά.

Τέλος η διοίκηση της ομάδας της Βούλας με ανακοίνωση της ευχαριστεί την ΚΟΠΕ και τους διοργανωτές:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τους διοργανωτές όσο και την Ομοσπονδία Κύπρου (ΚΟΠΕ), αλλά και το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την άψογη φιλοξενία τους και την υπέροχη εμπειρία που ζήσαμε όλες αυτές τις ημέρες.»

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ