1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2015 20:22

Αναχωρεί για Λουξεμβούργο η Κύπρος

Αναχωρεί αύριο τα ξημερώματα η ανανεωμένη Εθνική ανδρών της Κύπρου για το Λουξεμβούργο όπου θα συμμετάσχει στην τελική φάση των αγώνων μικρών κρατών Ευρώπης. H Κύπρος όλο αυτό το διάστημα μετά το τέλος των εγχώριων διοργανώσεων προετοιμάστηκε όσο πιο καλά μπορούσε ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμοι στους αγώνες.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Δημήτρης Λέτσιεφ μαζί με τον βοηθό του κ. Στέργιο Φραγκέσκου γνωρίζουν την δυναμικότητα των αντίπαλων (Φαρόε, Λουξεμβούργο και Σκωτία) και η νέα Εθνική ομάδα ταξιδεύει αύριο στο Λουξεμβούργο γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για μια νέα επιτυχία. Στόχος όπως πάντα είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης και φυσικά του χρυσού μεταλλίου.
Αρχηγός αποστολής είναι ο κ.Αντρος Χρυσοστόμου.


Οι δώδεκα πετοσφαιριστές που θα αγωνιστούν είναι:
Ανθιμος Οικονομίδης (Παφιακός), Γιάννης Κοντός (Ανόρθωσις), Αυγουστίνος Παναγιωτίδης (Ανόρθωσις), Παναγιώτης Χρυσοστόμου(Ανόρθωσις), Γαβριήλ Γεωργίου(Ανόρθωσις), Χρίστος Αντωνιάδης(Ομόνοια), Κωνσταντίνος Ττόφιας(Αναγέννηση Δερ.), Κωνσταντίνος Παφίτης(ΑΕ Καραβά) , Μαρίνος Παπαχριστοδούλου(Παφιακός), Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς(ΑΕ Καραβά), Δημήτρης Αποστόλου(ΑΕ Καραβά),  Κωνσταντίνος Πέτρου (Ολυμπιάς Φρέναρος)


Με την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχωρεί και ο διεθνής διαιτητής Γιαννάκης Σοφοκλέους.

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 19.6.2015 Κύπρος – Σκωτία
Παρασκευή 19.6.2015 Λουξεμβούργο – Φαρόε
Σάββατο 20.6.2015 Σκωτία – Φαρόε
Σάββατο 20.6.2015 Κύπρος – Λουξεμβούργο
Κυριακή 21.6.2015 Κύπρος – Φαρόε
Κυριακή 21.6.2015 Λουξεμβούργο - Σκωτία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ