1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2015 16:21

Η ώρα του τελικού για τη Κουντουρά

Prestige Απόλλων Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας συγκρούονται το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ώρα 19:30, στο «Σπύρος Κυπριανού» στον 40ό τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Γυναικών, στοχεύοντας η κάθε μία στον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους.

Iστορικά, η ΑΕΚ, της Έλενας Κουντουρά είχε αναδειχθεί κυπελλούχος το 2007, όταν είχε νικήσει στον τελικό την ΑΕΛ με 3-0. Ο Απόλλων έχει κι αυτός έναν τίτλο, από πέρυσι, όταν είχε νικήσει την ΑΕΚ με 3-0.

Οι δυό ομάδες συναντώνται για πέμπτη φορά εφέτος, με τον Απόλλωνα να έχει νικήσει τρείς από τις τέσσερις αναμετρήσεις στο Πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πέτυχε μια μόνον νίκη, αλλά αυτή ήταν μέσα στην έδρα του Απόλλωνα και έσπασε το αήττητο της ομάδας της Λεμεσού στην πορεία της προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, ο Απόλλων απέκλεισε τον Παφιακό με 3-0 και 3-0 άνευ αγώνος, και εν συνεχεία την ΕΝ Αγίου Αθανασίου με 3-0 και 3-0. Η ΑΕΚ πέρασε τα εμπόδια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου με 3-1 και 3-1 και της ΑΕΛ με 3-0 και 3-0.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΡΙΚ 2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ