1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-04-2015 23:13

Πρόκριση, έστω και δύσκολα για την Ανόρθωση

Μεγάλο ματς έγινε στο Θεμιστόκλειο όπου Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ θυμήθηκαν τις παλιές καλές εποχές και μονομάχησαν στα ίσα για την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ανδρών. Νικήτρια η ομάδα της Ανόρθωσης με 3-1.
Η Ανόρθωση πήρε το πρώτο σετ με 28-26, απάντησε το ΑΠΟΕΛ παίρνοντας το δεύτερο με 25-22 και ισοφαρίζοντας σε 1-1 δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στον αγώνα. Το πολύ σημαντικό τρίτο σετ κατέκτησε δύσκολα η Ανόρθωση με 29-27 παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1. Στο καθοριστικό τέταρτο σετ η Ανόρθωσις επικράτησε με 25-23 και πήρε την νίκη με 3-1 σετ και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.


Τελικός πρωταθλήματος ΟΠΑΠ κατηγορίας U19 νεανίδων
Aνόρθωσις – Απόλλων 0-3 (19-25, 17-25, 13-25)

Ο Απόλλων για μια ακόμη χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής κατηγορίας U19 νεανίδων. Στον τελικό νίκησε καθαρά με 3-0 σετ την Ανόρθωση και κέρδισε τον τίτλο για έβδομη φορά στην ιστορία του και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Απόλλων σε αυτό το παιγνίδι ήταν καλύτερος και είχε συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ. Δεν άφηνε σε κανένα στάδιο του αγώνα την αντίπαλό του να τον απειλήσει. Πήρε σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-19 και 25-17, ενώ  έδειξε δε την δύναμή του στο τρίτο σετ όπου ήταν εντυπωσιακός και πήρε και το τρίτο σετ με 25-13 και πανηγύρισε τον τίτλο.
Ο τελικός ήταν μια διαφήμιση του βόλεϊ αφού παίχθηκε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 500 φίλαθλοι και των δύο ομάδων ήταν εκπληκτική μα πιο πολύ ήταν ατμόσφαιρα όπως αρμόζει σε ένα αγώνα βόλεϊ.


1Ο σετ: 4-8, 9-16, 15-21, 19-25
2ο σετ: 7-8, 12-16, 16-21, 17-25
3ο σετ: 0-8, 5-16, 11-21, 13-25


ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Μ.Φωτίου):  Ρ. Οικονομίδου, Κοντού, Γιασουμή, Χατζηχαραλάμπους, Βασιλείου, Ριαλά (λίμπερο Κωνσταντίνου) (Ε.Κολοκοτρώνη, Κωνσταντίνου, Γκορντούν)
ΑΠΟΛΛΩΝ(Κ.Σεργίου):  Σπύρου, Χατζηκωστάντα, Κ.Ζακχαίου, Στυλιανού, Α.Ζακχαίου, Κυριάκου (λίμπερο Λεωνίδου)



Ένας άλλος μεγάλος τελικός αναπτυξιακών πρωταθλημάτων διεξάγεται αύριο Τρίτη στο γήπεδο της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου. Πρόκειται για τον τελικό της κατηγορίας
U19 εφήβων στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωπες η Νέα Σαλαμίνα  και η Αναγέννηση Δερύνειας. Οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι δίκαια διεκδικούν το στέμμα της πρωταθλήτριας ομάδας και αναμένεται να τα δώσουν όλα για την κατάκτησή του πρωταθλήματος.



Κύπελλο ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών - Ημιτελικός 2ος αγώνας
Διεξάγεται αύριο στο Σπύρος Κυπριανού ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου ΟΠΑΠ μεταξύ της Pokka ΑΕ Καραβά και της Papa Johns  Ομόνοια. Η δευτεραθλήτρια  ΑΕΚ πέτυχε εκπληκτική εκτός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας στον πρώτο αγώνα με 3-1 και έχει ένα σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.
Προβλέπεται να γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας αφού και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν με πείσμα τη νίκη που θα έχει ως επιβράβευση την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η πρωταθλήτρια Ομόνοια έχει την πιο δύσκολη αποστολή αφού καλείται να ανατρέψει το 1-3 εις βάρος της και χρειάζεται νίκη με 3-0 για να προκριθεί ή ακόμα νίκη με 3-1 αλλά καλύτερη διαφορά πόντων. Η ΑΕ Καραβά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, στοχεύει στην πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό. Γνωρίζει ότι δύο σετ αρκούν για την πρόκριση αλλά σίγουρα θα θέλει να αποδείξει στο γήπεδο ότι η καλύτερη ομάδα θα περάσει στον τελικό που θα γίνει την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015. Ο αυριανός επαναληπτικός είναι ένα μεγάλο ντέρμπυ ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες που τα τελευταία πέντε χρόνια πρωταγωνιστούν και αναμένεται να κρατήσει σε μεγάλη αγωνία τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν. Ωρα έναρξης του ημιτελικού, 7.30μ.μ.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ