1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-03-2015 13:09

Παφιακός και Ανόρθωση λύνουν τις διαφορές τους

Διεξάνονται αύριο οι επαναληπτικοί αγώνες της Προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών.


Η πρωταθλήτρια Papa John's Ομόνοια φιλοξενεί την Νέα Σαλαμίνα. Οι πρωταθλητές είχαν επικρατήσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα και ευελπιστούν σε μια νέα νίκη και να ολοκληρώσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση.
Η δευτεραθλήτρια
Pokka ΑΕ Καραβά φιλοξενεί στην έδρα της την Ε.Ν.Παραλιμνίου. Η ΑΕ Καραβά είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 3-0 και αναμένεται να πάρει μια νέα νίκη που θα την φέρει στα ημιτελικά.
Στη Δερύνεια θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και το ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας όπου το ΑΠΟΕΛ έχει ένα σοβαρό προβάδισμα αφού κέρδισε στον πρώτο αγώνα καθαρά με 3-0 αλλά η Αναγέννηση ελπίζει στην ανατροπή του.

Τέλος στην Πάφο και στο Αφροδίτη αναμένεται να γίνει η αναμέτρηση της βραδιάς ανάμεσα στον
Rabel Παφιακό και την Ανόρθωση, δύο ομάδες που τερμάτισαν στην τρίτη (Ανόρθωση) και τέταρτη(Παφιακός) θέση στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο αγώνα η Ανόρθωση είχε νικήσει με 3-2 αλλά η πρόκριση είναι ανοικτή. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη και φυσικά για την πρόκριση στην ημιτελική φάση.


Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 7.30μ.μ.

Στον πρώτο ημιτελικό σύφμωνα με την κλήρωση θα αναμετρηθούν οι νικητές των αγώνων Ομόνοιας-Σαλαμίνας με ΑΕ Καραβά- Ε.Ν.Παραλιμνίου.
Στον δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι νικητές των αγώνων Παφιακός-Ανόρθωσις με Αναγέννηση-ΑΠΟΕΛ. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 3 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 6 Απριλίου 2015.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ