1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-03-2015 13:08

Στην τελική ευθεία για τον τελικό η Κύπρος

Διεξάγονται αύριο οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών.  Ο πρωταθλητής Prestige Απόλλων φιλοξενεί στο γήπεδό του την Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου και ευελπιστεί να πάρει μια καθαρή νίκη αφού στοχεύει σε μια νέα κατάκτηση του ντάμπλ. Η φιλοξενούμενη ομάδα γνωρίζει ότι έχει μια δύσκολη αποστολή αλλά θα προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει ώστε να ελπίζει στον επαναληπτικό.

Στον άλλο αγώνα η ΑΕΛ φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας. Οι δύο ομάδες πέρσι είχαν και πάλι συναντηθεί σε ένα δραματικό ημιτελικό με νικήτρια την ΑΕΚ. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να κτυπήσει την αντίπαλό της ώστε να έχει ελπίδες στον τελικό. Το ίδιο όμως σκέφτονται και στην ΑΕΚ που θέλουν να φτάσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου. Και οι δύο αγώνες αρχίζουν στις 7.30μ.μ.

Τελικός Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας γυναικών
Η σεζόν στην Β΄Κατηγορία γυναικών ολοκληρώνεται αύριο με την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ  Β Κατηγορίας. Ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο της Πύλας και θα τεθούν αντιμέτωποι η πρωταθλήτρια ομάδα της Ολυμπιάδας Νεάπολης και η δευτεραθλήτρια Αναγέννηση Δερύνειας. Η ομάδα της Ολυμπιάδας η οποία την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Α Κατηγορία θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με άλλο ένα τίτλο. Η Αναγέννηση Δερύνειας τα τελευταία χρόνια διψά για διάκριση και διεκδικεί πάντα την άνοδό της στην Α Κατηγορία, θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο τελικός θα αρχίσει στις 7.30μ.μ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ