1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2014 14:22

Ντέρμπι «αιωνίων» στη Κύπρο

Με τρείς αγώνες ολοκληρώνεται η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών. Συγκεκριμένα θα γίνουν τρία ντέρμπυ. Στο Θεμιστόκλειο η πρωτοπόρος και αήττητη Pokka ΑΕ Καραβά αντιμετωπίζει την Ανόρθωση σε ένα καθοριστικό παιγνίδι και για τις δύο ομάδες. Πρόκειται για ένα ντέρμπυ μεταξύ δύο προσφυγικών ομάδων που τα τελευταία χρόνια οι μεταξύ τους αναμετρήσεις κρίνουν τους τίτλους.

Στη Λευκωσία και στο Τάσσος Παπαδόπουλος «Ελευθερία» θα διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπυ ανάμεσα στην Papa John’s Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ. Τόσο η Ομόνοια όσο και το ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Η μεν Ομόνοια για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο ΑΕΚ το δε ΑΠΟΕΛ για να ανέλθει βαθμολογικά.

Τέλος στο Παραλίμνι θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπυ της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου ανάμεσα στην τοπική Ε.Ν.Παραλιμνίου και την Αναγέννηση Δερύνειας. Πρόκειται για ένα καθοριστικό ματς και για τις δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα επιδιώξουν με πείσμα τη νίκη. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 7.30μ.μ.

Μεγάλο παιγνίδι έγινε χθες στη Λεμεσό όπου ο Παφιακός συνάντησε μεγάλη αντίσταση από την νεανική ομάδα της Νέας Σαλαμίνας αλλά στο τέλος κατάφερε να κερδίσει με 3-1 σετ και να πάρεις τρείς νέους βαθμούς. Στο πρώτο σετ ο Παφιακός κέρδισε εύκολα με 25-16 αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Πάλεψε γερά η Νέα Σαλαμίνα καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 1-1 παίρνοντας το σετ με 25-21. Το ματς έγινε ντέρμπυ και ο Παφιακός κέρδισε το τρίτο σετ με 25-22. Στο τέταρτο σετ έγινε μεγάλη μάχη όπου η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε 18-15 και έδειχνε ικανή να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ. Ομως η αντίδραση του Παφιακού ήταν μεγάλη και με ένα φοβερό ξέσπασμα πήρε το σετ με 25-19 και την μεγάλη νίκη με 3-1.

Τα σετ: 1-3 (16-25, 25-21, 22-25, 19-25)

To πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

ΑΕ Καραβά - Ανόρθωση
Papa John's Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ
ΕΝ Παραλιμνίου - Αναγέννηση

volleyball.org.cy

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ