1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2013 16:47

Αύριο έχει... Σούπερ Καπ γυναικών

Διεξάγεται αύριο Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8:00μμ στη αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» ο ετήσιος αγώνας ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Γυναικών ανάμεσα στην νταμπλούχο Prosport Aνόρθωσις και τον δευτεραθλητή και φιναλίστ του κυπελλουPrestige Απόλλων.
Prosport Ανόρθωσις και Prestige Απόλλων συναντώνται για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο τελικό και αναμένεται να επιδιώξουν και για λόγους γοήτρου την νίκη στον αγώνα και φυσικά την πρόσθεση ενός ακόμα τροπαίου στο ενεργητικό τους.

Οι κυανόλευκες της Αμμοχώστου παρατάσσονται με αλλαγές στην ομάδα τους αφού οι δύο από τις τρείς ξένες (Μουντρίσκαγια και Γκόρινα) έχουν φύγει από την ομάδα. Συνεχίζει μόνο η Μαρίνα Λαβρούκ ενώ στο ρόστερ της ομάδας προστίθεται και η Σβετλάνα Στογιάνοβα η οποία τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Απόλλωνα. Στα συν της ομάδας της Αμμοχώστου οι προσθήκες δύο νεαρών κοριτσιών (Νικολίνα Σπύρου, Αντρεα Κοντού) που στελεχώνουν και την Εθνική ομάδα. Πλήγμα θεωρείται η αποχώρηση της Παναγιώτας Κούτα. Προπονητής είναι ο Μιχαήλ Ομελτσένκο.

Ο Prestige Απόλλων παρουσιάζεται φέτος αλλαγμένος. Εφερε στην ομάδα τρείς νέες ξένες παίκτριες. Την γνωστή μας από την περσινή της θητεία στην ΑΕΚ Λάρνακας βουλγάρα παίκτρια Ανέτα Γκερμάνοβα, την επίσης βουλγάρα Πολίνα Στόϊνεβα και την γαλλίδα Βερόνικα Χουντίμα. Απώλεια για την ομάδα η μεταγραφή της Ιωάννας Λεωνίδου στην Ελλάδα (θα παίξει στα Βριλήσσια) όπου πήγε για σπουδές. Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γιαπάνης.

Η πρωταθλήτρια Prosport Aνόρθωσις μετρά έξη κατακτήσεις (1993, 1994, 2002, 2004, 2010, 2012) τροπαίων Σούπερ Καπ έναντι ενός (2003) του Prestige Απόλλωνα.

Ο αυριανός αγώνας αναμένεται να είναι αμφίρροπος χωρίς προβλέψεις μιας και οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους. Το 21ο ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ γυναικών θα αρχίσει στις 8.00μ.μ. και διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ.κ. Ν.Ευγενίου και Α.Κωνσταντινίδης.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει ότι το 21o ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Γυναικών θα διεξαχθεί με δρακόντια μέτρα ασφαλείας μετά από αστυνομική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Αποφασίστηκε όπως εκδοθεί περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων που θα διατεθούν για τις ανάγκες της ΚΟΠΕ και των διαγωνιζόμενων ομάδων, ως επίσης η ΚΟΠΕ θα διαθέσει αριθμό ονομαστικών προσκλήσεων στους προπονητές, πετοσφαιριστές/τριες και διαιτητές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα καθώς και στις ακαδημίες των σωματείων. Εχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή επεισοδίων, εντός και εκτός γηπέδου ώστε ο αγώνας του ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ γυναικών να είναι γιορτή της πετόσφαιρας. Νοείται ότι όσα άτομα δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ονομαστική πρόσκληση και επίδειξη της πολιτικής τους ταυτότητας δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσουν στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων, ενώ θα γίνεται ενδελεχής έρευνα από μέλη της Αστυνομίας τόσο στην είσοδο του χώρου στάθμευσης αλλά και της εισόδου στην αίθουσα.

Σύμφωνα με τις διευθετήσεις που έγιναν κατά την αστυνομική σύσκεψη, οι κάτοχοι πρόσκλησης της Ανόρθωσης θα καταλάβουν την κερκίδα των επισήμων και οι κάτοχοι προσκλήσεων, του Απόλλωνα θα καταλάβουν την απέναντι κερκίδα. Στις ακαδημίες θα υποδειχθεί σχετικός χώρος στις κερκίδες του σταδίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ