1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-08-2021 00:09

Στο Παλατάκι θα «σκουπίζει» για δεύτερη χρονιά ο Κοκκινάκης

Για δεύτερη σεζόν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Ο 28 χρονος διεθνής λίμπερο (1μ93), μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε πέρυσι συμφώνησε πολύ γρήγορα με την διοίκηση του δικέφάλου, η οποία αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο διεθνής Έλληνας λίμπερο, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων την περσινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει στα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη σερί χρονιά.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η ομάδα θέλησε να με έχει στο ρόστερ της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα.

Θα δώσω για ακόμα μία χρονιά τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε η ομάδα να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της. Εύχομαι το κυριότερο, υγεία σε όλους τους αθλητές και προπονητικά επιτελεία, και να έχουμε ένα δυνατό και όμορφο πρωτάθλημα!».  

ΠΑΟΚ (ρόστερ 2021-22)

Ακραίοι: Πάβελ Κουκλίνσκι(Λευκορωσια), Ραφαήλ Κουμεντάκης, Σωτήρης Σωτηρίου

Διαγώνιοι: Αρτούρ Ούντρις(Λευκορωσία), Αλέξανδρος Μπούτος

Κεντρικοί: Αντρέ Μπράουν (Καναδας), Γιώργος Πετρέας, Τάσος Γάτσης, Γιάννης Τακουρίδης

Πασαδόροι: Μπρετ Ουόλς(Καναδας)

Λίμπερο: Κοκκινάκης Μενέλαος

Προπονητής: Γιάννης Καλμαζίδης

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ