1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-08-2021 15:18

Πρώτη συγκέντρωση στον Παναθηναϊκό με νέα πρόσωπα και αισιοδοξία για τη νέα σεζόν

Mε χαμόγελα αλλά και απουσίες ξεκίνησε σήμερα (16/8) η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Στο πρώτο ραντεβού έδωσε ο διευθυντής αγωνιστικού Σωτήρη Πανταλέων, ο Ρούλης Αγραπιδάκης και ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Κυριζάκης .

Η προετοιμασία ξεκίνησε με οκτώ αθλήτριες και τέσσερα νέα πρόσωπα: Ναταλία Μεταξά, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Εβίτα Ξηντάρα, Έμιλυ Κωνσταντέλλου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Αθηνά Παπαφωτίου, Πηνελόπη Παπαστεργίου και τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Απουσίαζαν λογω εθνικών ομάδων: Εύα Χαντάβα, Πέννυ Ρόγκα, Μάρετ Γκροθούες, Τζένιφερ Κρος και Μαργαρίτα Στεπανένκο, οι οποίες θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις ολοκληρώσουν τις αντίστοιχες υποχρεώσεις που έχουν.

Ο κόουτς Απόστολος Οικονόμου στις πρώτες του δηλώσεις,  καλωσόρισε τις αθλήτριες μαζί με το υπόλοιπο team και υποστήριξε στο www.pao1908.com

«Καταρχήν καλή χρονιά να έχουμε. Πριν αναφερθούμε στον Παναθηναϊκό θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας στις οικογένειες των πυρόπληκτων που επλήγησαν όλες αυτές τις μέρες και ελπίζουμε η πολιτεία να τους βοηθήσει να ορθοποδήσουν.Εμείς ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας ως Παναθηναϊκός, 16 Αυγούστου, 8 εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος και για τις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Οι πρώτες 3-4 βδομάδες θα αφιερωθούν περισσότερο στη φυσική κατάσταση γιατί πρώτα πρέπει να «χτίσουμε» τις παίκτριες αθλητικά και μετά θα μπούμε σε πιο τεχνικά στοιχεία με το που θα επιστρέψουν οι διεθνείς μας, οι τρεις ξένες, η Χαντάβα και η Ρόγκα που απουσιάζουν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε μια σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα.

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει μπει σε μια τροχιά πρωταθλητισμού και θα διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί και ό,τι του αξίζει στο υψηλότερο επίπεδο. είτε είναι στο πρωτάθλημα, είτε στο κύπελλο είτε ακόμα και στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.. πολύ δουλειά και να έχουμε μια καλή χρονιά».

Τέλος,  να σημειωθεί ότι στον Αγ. Θωμά, τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες και τα πρωτόκολλα  ασφαλείας που επιτάσσει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση του Covid-19. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ