1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2013 17:22

«Να συνδυάσουμε τα κλαμπ με τα σχολεία» (video)

O προπονητής στα τμήματα ανάπτυξης του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης, μίλησε στο volleyleague.gr για την ανταλαγή απόψεων με τον Πολωνό προπονητή Βιέτσλαβ Τσάγια για θέματα ανάπτυξης και πρότεινε μοντέλο αντάπτυξης με τη συμμετοχή των σωματείων και των σχολείων με κίνητρα προς τα παιδιά για να μάθουν βόλεϊ.
 
«Όλες αυτές οι κινήσεις, όλες αυτές οι προσπάθειες που γίνονται είναι 100% προς όφελος του βόλεϊ. Προς όφελος δικό μας. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι εμείς οι προπονητές πρέπει να ενημερωνόμαστε, να μαθαίνουμε, πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και να ακολουθούμε τις εξελίξεις. Δεν χρειάζεται να πω εγώ το τι έχει κάνει η Πολωνία. Είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον παγκόσμιο χάρτη. Άρα λοιπόν, από τη στιγμή που είχαμε την τύχη και την χαρά να συνομιλούμε για βόλεϊ με έναν άνθρωπο που έχει περάσει απ΄ όλες τις βαθμίδες του αθλήματος είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Αυτό που αποκόμισα σήμερα και σίγουρα ισχύει είναι ότι οι και οι πολωνοί δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στο σχολείο. Έτσι πιστεύω κι εγώ. Το βόλεϊ πρέπει να ξεκινάει από το σχολείο. Το βόλεϊ πρέπει να ξεκινάει από την προσχολική ηλικία και να μαθαίνουν βόλεϊ στα σχολεία. Το βόλεϊ αρέσει πολύ στα παιδιά και στα αγόρια και στα κορίτσια. Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε τα κλαμπ με τα σχολεία και συνδυάσουμε τα κίνητρα με τα σχολεία, συντονιστούμε και δώσουμε κίνητρα τότε θα πετύχουμε πολλά».

Media

9 σχόλια

  • Comment Link nikman Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 19:18 posted by nikman

    Σε κανένα σημείο δεν έκρινα αν είναι καλός ή κακός προπονητής

  • Comment Link AEKVCfan Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 17:05 posted by AEKVCfan

    Εδώ δε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
    Ο κύριος Σαραντίτης είναι από τους καλύτερους αναπτυξιακούς προπονητές και έχει δουλέψει και φτιάξει πολλούς αθλητές, των οποίων την δόξα την πήραν άλλοι..
    επίσης ο κ. σαραντίτης έχει κάνει κατά καιρούς αρκετές προτάσεις και έχουν πέσει όλες στο βρόντο κυριολεκτικά.. δε λέω πως αυτές ήταν οι σωστές προτάσεις- ίσως και να ήταν- αλλά είναι από τους λίγους που έχουν ασχοληθεί εκτενέστερα με τα αναπτυξιακά τα τελευταία χρόνια!!

  • Comment Link jenny Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 16:47 posted by jenny

    όχι και το πόλο πίσω από το χάντμπολ.

  • Comment Link nikman Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 16:01 posted by nikman

    AEKVCfan, συμφωνώ μαζί σου, τα ίδια λέμε. Τα προβλήματα τα ξέρεις και εσύ και εγώ και όλοι.
    Περιμένω λύσεις απλές, πραγματοποιήσημες. ¨Οποιος τις ξέρει, να τις γράψει, να τις κοινοποιήσει και να τις δώσει εκει που πρέπει.
    Δεν γουστάρω απο κανένα κύριο, όπως και αν λέγεται, να το παίζει Κολόμβος, να προσπαθεί να μας πείσει πως αυτός ανακάλυψε...την Αμερική για να εδραιωθεί στο άθλημα, αυτός και οι προϊστάμενοι του, με αυτόν τον τρόπο. Περισσότερα, άλλη φορα!

  • Comment Link AEKVCfan Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 20:31 posted by AEKVCfan

    nikman όταν ζεις σε μια κοινωνία που προάγει το ποδόσφαιρο σαν πρώτο άθλημα στη χώρα και δεύτερο το μπασκετ είναι λογικό να πηγαίνουν όλα εκεί...
    το βολει είναι το τρίτο άθλημα στη χώρα μας [ομαδικό πάντα] και ίσως για κάποια αγόρια τρίτο να θεωρείται και το χαντμπολ..

    και κάτι τελευταίο.. λύθηκαν όλα τα υπόλοιπα στην εκπαίδευση για να λυθεί κι αυτό... όπως είπες κι εσύ όταν οι μισοί διευθυντές-γυμναστές βαριούνται που ζουν δε γίνεται δουλειά!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ