1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2013 18:40

«Μας το χρωστούσε ο θεός, δεν ασχολούμαι με ... γκόμενες» (video)

Εμφανώς ικανοποιημένος και δικαιωμένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ο τεχνικός της ομάδας, Τέλης Σωτήρχος.


«Εγώ ασχολούμαι μόνο με την δουλειά μου στο γήπεδο. Δεν ασχολούμαι με γκόμενες. Μας το χρώσταγε ο θεός από το 2008, όταν μας είχε γυρίσει την πλάτη. Μας το ξεχρέωσε τώρα. Είναι άθλος να κερδίζεις την ΑΕΚ τρεις φορές σε μια εβδομάδα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Το χα πει πως όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Άξιζε στα κορίτσια το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον πρόεδρο τον κύριο Κουντούρη που στήριξε αυτή την ομάδα και εμένα προσωπικά. Νιώθω περήφανος και χαρούμενος που βοήθησα να πάρει ο ολυμπιακός το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του».

Η αρχηγός της ομάδας, Δήμητρα Γιακουμή, ανέφερε:
«Είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστημένη δεν έχω λόγια. Χρόνια το περίμενα. Ευχαριστώ πολύ τις συμπαίκτριες μου για το συναίσθημα αυτό. τα καταφέραμε. Σε αυτή τη σειρά των τελικών θα έπαιρνα το πρωτάθλημα η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Δείξαμε πως το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε».


Media

4 σχόλια

  • Comment Link panthers Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 22:56 posted by panthers

    Μπράβο Κύριε Σωτήρχε για την επιτυχία σας.Εμείς εδώ στην Ν.Σμύρνη είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας βλέπουμε να κερδίζετε τίτλους.Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις επικές μάχες με το Μαρκόπουλο , την είσοδο για δυο συνεχόμενες χρονιές στην τετράδα αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη .Ελπίζουμε η ομάδα μας να ξαναβρεί τον δρόμο της, να επιστρέψουμε στην α1 και να σας υποδεχτούμε έστω και σαν αντίπαλο.Μπράβο και στην Κις που είναι η κορυφαία διαγώνιος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά και την Ράντι που παρότι δεν αγωνίστηκε στην ομάδα μας πάντα την συμπαθούσα.

  • Comment Link dennis Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 18:47 posted by dennis

    Γκόμενες.Για την Σία χτυπά η καμπάνα;

  • Comment Link Panos21 Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 17:36 posted by Panos21

    Πολυ απλα οτι δεν ασχολειτε με "γκομενες" και "δημοσιογραφους" που τον ειχαν για ξοφλημενο!

  • Comment Link sofoklis Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 15:53 posted by sofoklis

    δεν ασχολουμαι με γκομενες ειπε
    γιατι ομως;τι ηθελε να πει;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ