1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2013 10:33

«Του χρόνου στα σαλόνια της Α2»

Αν και μόλις 16 χρονών η αρχηγός της Γ.Ε.Μεσολογγίου Βενετία Διαμαντοπούλου κατάφερε μέσα σε δυο χρόνια να είναι μια από τις βασικές παίκτριες της ομάδας.


Η Διαμαντοπούλου ήταν πραγματική αρχηγός αλλά και σημαία της ομάδας και αυτό φάνηκε όταν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στους σχολικούς αγώνες και η ομάδα του Μεσολογγίου χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό για να περάσει στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΕ, δεν κατάφερε να τον πάρει λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκε η ομάδα μετά το τραυματισμό της.

Η Βενετία Διαμαντοπούλου, όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί αδιάκοπα ώστε το Σεπτέμβριο να επανέλθει πλήρως σε αγωνιστική δράση μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Η 16χρονη διαγώνιος της Γ.Ε.Μεσολογγίου μίλησε στο volleynews.gr για την ομάδα της, τους στόχους της, τον τραυματισμό της, αλλά και για πολλά αλλά ενδιαφέροντα.

«Είμαι ευχαριστημένη που πλέον παίζω σε μια ομάδα με στόχους, με ήθος και χαρακτήρα, και που ξέρει να σέβεται τους εαυτούς της και τους αντιπάλους της. Μπορεί να είμαι αρχηγός αλλά πάνω από όλα είμαι ίση προς ίση με όλες τις συναθλήτριες μου. Φέτος όταν ξεκινήσαμε και μας είπε ο προπονητής μας ότι θα παίξουμε σε γυναικείο πρωτάθλημα στην αρχή αυτό μας φάνηκε βουνό και πιστεύαμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε, και όμως βλέπαμε ότι με τη δουλειά που κάνουμε μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω, και αυτό το προσπαθούσαμε μέσα σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση. Επίσης έβλεπα το υπέροχο κλίμα που επικρατούσε μέσα στην ομάδα και τη συνεργασία που υπήρχε μεταξύ μας. Όταν τραυματίστηκα είδα τη συμπαράσταση και το πόσο κοντά ήταν όλες οι συναθλήτριες μου για να με στηρίξουν και θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Παρόλο το ότι είμαι ακόμα τραυματίας είμαι δίπλα στην ομάδα και παρακολουθώ τις κινήσεις οι οποίες γίνονται ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα και να πρωταγωνιστήσουμε. Εύχομαι του χρόνου η ομάδα να είναι στα σαλόνια της Α2  και μακάρι το Σεπτέμβριο να είμαι και εγώ σε θέση να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, τον Βασίλη Μανθάτη που από την πρώτη στιγμή όταν μας ανέλαβε προσπάθησε να μας κάνει ομάδα και να μας μυεί σε στόχους και αξίες, και να κοιτάμε πάντα το κάτι παραπάνω πράγμα το οποίο δεν είχαμε ζήσει ποτέ. Από τη πρώτη στιγμή που τραυματίστηκα ήταν κοντά μου και ξέρω ότι περιμένει με υπομονή να επιστρέψω ξανά σε αγωνιστική δράση. Εύχομαι για την ομάδα το καλύτερο για τη φετινή χρονιά, και ξέρω επειδή όλες είμαστε μια ομάδα θα παλέψουμε για να το πετύχουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ