1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2017 02:10

Χορχέ Ελγκέτα: «Η ζωή δεν έχει μόνο χαρές, είναι δύσκολο βράδυ απόψε»

«Η ζωή δεν έχει μόνο νίκες, τίτλους και απονομές. Εχει πίκρες και στεναχώριες που πρέπει να σε κάνουν πιο δυνατό» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση μετά τον αποκλεισμό σοκ από το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».


Ο Αργεντινός τεχνικός παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Εθικού και τόνισε στο volleyleague.gr: «Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια στον Εθνικό. Επαιξε καλύτερα και αξιοποίησε τα λάθη και τη κακή εμφάνιση που κάναμε. Είναι ένα δύσκολο βράδυ απόψε που πρέπει να το θυμόμαστε όλοι στην ομάδα εάν θέλουμε να πάμε μπροστά και να κρατηθούμε στην κορυφή. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως όλοι οι αγώνες είναι σαν τελικοί. Ο Εθνικός είχε πάθος για να κερδίσει τον πρωταθλητή και εμείς δεν διαχειριστήκαμε σωστά αυτή την πίεση. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση. Είχαμε απουσίες, προβλήματα αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία».

Τρέλανε κόσμο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, απέκλεισε τον ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ