1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-09-2017 17:13

Σακόγλου: «Δεν χρειάζονται… λόγια αλλά δουλειά»

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, με τον Χάρη Σακόγλου να μιλάει στο PAOK24 για τα δυο πρώτα φιλικά που έδωσε η ομάδα.


Επιμέλεια: Γιάννης Παρασκευαΐδης

Συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» κοντραρίστηκαν το σαββατοκύριακο με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, όπου κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 στα σετ ενώ το 2ο ματς ολοκληρώθηκε 2-2 στα σετ.

Ο Χάρης Σακόγλου μίλησε στο PAOK24 για αυτά τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα, ενώ κάλεσε και τον κόσμο στα… αποκαλυπτήρια του πρωταθλητή ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο στο Παλατάκι, κόντρα στην Βοϊβοντίνα.

«Ήταν τα πρώτα δυο φιλικά παιχνίδια για εμάς, η ομάδα δείχνει ότι δουλεύει, έχουμε αρκετή κούραση από την προετοιμασία κάτι που μας βγήκε όπως φάνηκε στο 2ο παιχνίδι το οποίο έληξε 2-2 στα σετ. Εννοείται όμως πως το θέμα είναι να είμαστε καλά στην έναρξη του πρωταθλήματος και όχι τώρα» σχολίασε αρχικά για τα δυο φιλικά παιχνίδια που έγιναν κόντρα στον Εθνικό.

Σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας: «Θεωρώ πως με την δουλειά που κάνουμε, θα πάμε αρκετά καλά μέσα στην χρονιά, ωστόσο τώρα δεν χρειάζονται λόγια αλλά μόνο δουλειά. Επειδή οι νέοι παίκτες είναι λίγοι που ήρθαν στην ομάδα, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε ιδιαίτερο θέμα ώστε να γίνει δεθούμε. Με τον Βαλκίερς (σ.σ. πασαδόρος) θα πρέπει να βρεθούμε όταν θα μπει στα παιχνίδια, ωστόσο η ποιότητα όλων των παιδιών είναι υψηλή, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ερωτηθείς για το προσεχές παιχνίδι με την Βοϊβοντίνα στο Παλατάκι το Σάββατο, όπου ο κόσμος θα μπορέσει να πάρει μια πρώτη… γεύση από την ομάδα: «Είναι ένας ακόμα αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο κόσμος μπορεί να έρθει να μας δει από κοντά, να μπει σιγά σιγά στο κλίμα αλλά να μπούμε και εμείς σε αυτό που γνωρίζουμε στο Παλατάκι. Ο κόσμος πέρυσι ήταν δίπλα μας και εύχομαι και φέτος να μας στηρίξει το ίδιο. Τους περιμένουμε όλους το Σάββατο».

Πηγή:paok24.com

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ