1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2017 15:37

Ντάντε: «Σε άλλη χώρα ο Ολυμπιακός θα είχε πέσει κατηγορία»

Ήρθε, είδε, κατέκτησε άλλη μια κούπα και αποχωρεί... βασιλιάς: Ο Αμαράλ Ντάντε αποχαιρετά την Ελλάδα με μια συνέντευξη στο SDNA και εξαπολύει κεραυνούς για όσα συνέβησαν στου Ρέντη.

O Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Volley League μέσα στο Ρέντη και μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμαράλ Ντάντε.

Ο Βραζιλιάνος αθλητής πραγματοποίησε προχθές το καλύτερο του παιχνίδι ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν θα βρίσκεται στην σημερινή φιέστα της ομάδας στο Παλατάκι καθώς αναχώρησε χθες για την Βραζιλία.

Και αυτό διότι είχε κλείσει τα εισιτήρια της επιστροφής και δεν μπορούσε να τα αλλάξει, όμως πριν την αναχώρηση του έριξε… βόμβες με τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα πέρα από την αγωνιστική επιτυχία του Δικεφάλου, σχολίασε τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χθες βράδυ στο Ρέντη, όπου υπογράμμισε πως σε άλλη χώρα, ο Ολυμπιακός θα είχε πέσει κατηγορία!

Για τη σεζόν του με τον ΠΑΟΚ: «Νιώθω πολύ όμορφα για το πρωτάθλημα. Νιώθω τέλεια. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με μεγάλη πίεση. Το θετικό είναι ότι τα καταφέραμε και πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα και κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για το μέλλον της καριέρας του κι αν θα γυρίσει για τον ΠΑΟΚ: «Το σώμα μου θέλει να ξεκουραστεί. Χρειάζομαι κάποιες διακοπές. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Στο μυαλό μου είναι να συνεχίσω να παίζω βόλεϊ. Ήμουν πολύ χαρούμενος εδώ με όσα έζησα με την ομάδα. Μπορεί να γυρίσω στον ΠΑΟΚ».

Για την κορυφαία ημέρα του ως παίκτης του Δικεφάλου: «Η χτεσινή ημέρα και τα πανηγύρια ήταν η καλύτερη μου μέρα στη Θεσσαλονίκη, η πιο χαρούμενη. Όταν κερδίζεις το πρωτάθλημα στην Αθήνα, στο σπίτι του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, κάτι ανεπανάληπτο».

Για την επίθεση που δέχτηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι πετούσαν αντικείμενα πάνω τους: «Είναι τραγικό για όλα τα αθλήματα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όχι μόνο για το βόλεϊ. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κανόνες ή όχι. Αν υπάρχουν θα πρέπει να τους τιμωρήσουν για την επόμενη σεζόν. Σε άλλη χώρα δε θα έπαιζε ποτέ ξανά ο Ολυμπιακός, θα είχε πέσει σίγουρα κατηγορία».

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, σημειώνοντας: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για όλα. Συγγνώμη για κάποιες απώλειες και κάποιες κακές στιγμές μου, κάποια παιχνίδια που δεν ήμουν τόσο καλός. Στο τέλος όμως το θετικό είναι πως τα καταφέραμε».

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ