1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2016 15:02

Φιλίποφ: «Ντροπή αυτά που έλεγαν για μένα και την Εθνική» (video)

Ο Ντίμα Φιλίποφ φιλοξενήθηκε στην κάμερα της Volley League TV με αφορμή το σημερινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Kατά την διάρκεια της συνέντευξης η συζήτηση πήγε και στην Εθνική ομάδα και στο... θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον ίδιο. Ο διεθνής πασαδόρος πήρε θέση, σχολιάζοντας πως κάποιοι άνθρωποι χωρίς να τους κατανομάσει έβαζαν τους εαυτούς τους πάνω από την υγεία των αθλητών, χαρακτήρισε ντροπή τα λεγόμενά τους και δήλωσε πως παραμένει πιστός στην γαλανόλευκη.

Δεν χώρισε κανένας δρόμος μεταξύ εμένα και της Εθνικής. Απλά θέλω να πω ότι κάποιοι άνθρωποι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την υγεία των αθλητών. Εγώ είχα ένα σοβαρό τραυματισμό πέρυσι, όλοι οι γιατροί μου είπαν να κάνω εγχείρηση στη μέση. Αποφάσισα ότι πρέπει να σταματήσω από την Εθνική για να κάνω θεραπείες και να προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για την νεά χρονιά και δόξα τω Θεό είμαι έτοιμος. Κάποιοι δεν το κατάλαβαν αυτό και έβγαλαν πράγματα προς τα έξω που δεν έπρεπε καν να βγουν. Στην Εθνική είμαι από τα 19 μου, κάθε χρόνο είμαι εκεί και απλά είναι ντροπή για αυτούς που έλεγαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Είπα όταν δείτε ότι είμαι έτοιμος, πάρτε με τηλέφωνο και εγώ θα γυρίσω στην Εθνική αλλά δεν έλαβα κανένα τηλέφωνο».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την συνέντευξη από το 10.40.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link LEONARDO Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 02:04 posted by LEONARDO

    ΆΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ.ΤΟΣΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΠΆΝΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΈΝΑ ΔΕΚΑΝΊΚΙ ΝΑ ΣΤΗΡΊΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ