1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-11-2016 03:38

Από τον Χάρι Γκόμεζ στον Χάρη Σακόγλου (video)

Ο Χάρης Σακόγλου μιλάει στην κάμερα της Volley League TV για το… βάρος του βασικού διαγωνίου στον ΠΑΟΚ, την σχέση του με τον Χάρι Γκόμεζ και το ματς με τον Ολυμπιακό
«Σε κάθε αγώνα δίνω το 100% και θέλω η ομάδα του να νικάει. Με τον «Χάρι» έχουμε αναπτύξει από την αρχή μια πολύ καλή σχέση. Έχουμε τον ίδιο σωματότυπο και με βοηθάει πολύ. Το παιχνίδι μας είναι παρόμοιο, έχω μάθει πολλά από αυτόν. Εγώ θα βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου γιατί αγαπάω αυτό που κάνω.

 Με την μικρή εμπειρία που έχω από τέτοια παιχνίδια, πιστεύω  ότι πρέπει να αποστασιοποιείσαι από τα οπαδικά σου αισθήματα. Όμως το πάθος πρέπει να υπάρχει μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να σκέφτομαι ότι πέρσι πέρασα μια καλή χρονιά στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με την ίδια βάση  και τον Φιλίποφ πασαδόρο, έχει έναν σταρ τον Αγκάμεζ. Αυτός θα πάρει τις περισσότερες επιθέσεις και το κλειδί θα είναι να τον περιορίσουμε, χωρίς να υποτιμήσουμε τους άλλους παίκτες.

Δε νομίζω ότι θα κρίνει την πρωτιά. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και όποιος δεν προσέξει θα την πατήσει», ήταν μερικά από τα λόγια του

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ