1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-11-2016 00:25

Ανδρεάδης: «Στον ΠΑΟΚ ζω μεγάλες στιγμές» (video)

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στην κάμερα της Volley League TV για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα και πολλα άλλα


«Το πρωτάθλημα κρίνεται στο τέλος. Εμείς θα δώσουμε το 100%. Παρά τις απουσίες ευελπιστώ να παίξουμε καλά για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόο όλος ο σχεδιασμός γίνεται για τα πλέι οφ.  Ο τραυματισμός μου ήταν ένα διάστρεμμα δεύτερου βαθμού. Το έχω ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό. Πονάω λίγο αλλά αν μου ζητηθεί θα αγωνιστώ. Ο Γκόμεζ ήρθε στην αποστολή για ψυχολογική υποστήριξη. Ο Ντάντε έχει κάνει προπονήσεις. Αν κρίνει ο προπονητής μπορεί να αγωνιστεί.

Μετά την οικονομική κρίση είχε έρθει ένας μαρασμός στην Volley League. Επεσαν αρκετά τα μπάτζετ, οι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό και οι ξένοι δεν έρχονταν. Σιγά σιγά όμως έρχεται μία ανάκαμψη και ελπίζω να ανέβουν τα μπάτζετ των ομάδων ξανά για να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να μπει στη 4αδα και πριν από 3 χρόνια ξεκίνησε ένας καλός σχεδιασμός. Εφερε καλούς παίκτες στην ομάδα και κατάφερε να χρυπήσει τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια έφερε και πάλι καλούς παίκτες και κατάφερε να κάνει το ριπίτ.

Όλα δουλεύουν τέλεια. Βλέπουμε ότι υπάρχουν στον ΠΑΟΚ 14 παίκτες που είναι έτοιμοι να μπουν στην 6αδα, δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, οι άνθρωποι της ομάδας είναι δίπλα μας και αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα.

Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πρωταθλητές. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί, άσχετα αν κάποιοι έσπευσαν να χρίσουν τον Ολυμπιακό», ήταν μερικά από τα λόγια του.

 Δείτε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ