1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-09-2016 18:45

Η Εθνική «πέταξε» για Ισπανία

Στο... δρόμο για την πόλη Λας Πάλμας βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Ισπανία για τον 3ο γύρο της προκριματικής διαδικασίας του Ευρωβόλεϊ 2017.
Αποστολή ΠΣΑΤ στη Λας Πάλμας: Γιώργος Μαντζιούκης

Μετά από καθυστέρηση 45 λεπτών, η ελληνική ομάδα έφτασε στην Κωνσταντινούπολη από όπου και θα «πετάξει» για την Βαρκελώνη και εν συνεχεία με τρίτη πτήση για το Λας Πάλμας.

Παρά το… δύσκολο της ημέρας, οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου δηλώνουν έτοιμοι για την μεγάλη «μάχη» και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας (2017).


Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και ο συνεργάτης του Νίκος Ζαλμάς επέλεξαν τους ακόλουθους αθλητές: Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής, Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Γιώργος Πετρέας, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι, Γιώργος Στεφάνου.

Το προπονητικό επιτελείο και οι συνοδοί: Σωτήρης Δρίκος (Α’ προπονητής), Νίκος Ζαλμάς (Β’ προπονητής), Γιώργος Σομπόνης (στατιστικολόγος), Στέλιος Ναβροζίδης (φυσικοθεραπευτής), Λάμπρος Δάνας (γυμναστής), Μάριος Γκιούρδας (μάνατζερ), Γιώργος Μαντζιούκης (δημοσιογράφος).

Ο αγώνας με την Ισπανία θα διεξαχθεί το Σάββατο 1Οκτωβρίου και ώρα 21:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3, ενώ ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 (απευθείας μετάδοση ΕΡΤ1) στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη (η προπώληση των εισιτηρίων που θα κοστίζουν 7 ευρώ θα ξεκινήσει από το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας και θα υπάρχει νεότερη ανακοίνωση για τα σημεία πώλησης).

Στον 3ο γύρο της προκριματικής φάσης την πρόκριση για τα τελικά παίρνει η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μετά την ολοκλήρωση των δύο αναμετρήσεων (η νίκη με 3-0 και 3-1 δίνει 3 βαθμούς στο νικητή και 0 βαθμούς στον ηττημένο, η νίκη με 3-2 δίνει 2 βαθμούς στο νικητή και 1 βαθμό στον ηττημένο).

Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες με την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγώνα έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε η πρόκριση κρίνεται στο «χρυσό σετ» που ολοκληρώνεται στους 15 πόντους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ