1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-09-2016 17:28

Oρφανός στο Volleynews: «Στόχος η 8άδα!»

Η είσοδος στα play offs είναι ο στόχος του Ηρακλή στην χρονιά της επιστροφής του στην Volleyleague, όπως τόνισε σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Volleynews ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ορφανός.

Ο τεχνικός του Γηραιού αναφέρθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας στην χθεσινή πρώτη προπόνηση στο Κατσάνειο. Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Ηρακλής μπορεί, σταδιακά, να επιστρέψει εκεί που ήταν στο παρελθόν. Ωστόσο κάτι τέτοιο απαιτεί την βελτιωση, χρόνο με το χρόνο.

Αναλυτικά:

Πως σας φάνηκε το κλίμα στην χθεσινή πρώτη προπόνηση; Έχετε ζήσει κάτι ανάλογο στην παρουσία σας στο άθλημα;

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί ήταν κάτι πρωτόγνωρο, γενικά για το βόλεϊ αλλά και για την αρχή της σεζόν, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κάποιος αγώνας. Στην πρώτη προπόνηση. Και η παρουσίαση που έγινε ήταν κάτι το ξεχωριστό. Για εμάς ήταν μια πάρα πολύ ωραία βραδιά. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται τέτοια event γενικότερα, όχι μόνο από τον Ηρακλή καθώς βοηθούν στην ανάδειξη του πρωταθλήματος.

Ποιοι είναι οι στόχοι του Ηρακλή μετά την επιστροφή του στην Volleyleague;

Εμείς έχουμε θέση στόχο να είμαστε στα play offs. Υπάρχει η επιστροφή του συστήματος 1-8, δηλαδή η συμμετοχή 8 ομάδων στα play offs με τον 1ο να παίζει με τον 8ο κτλ. Στόχος είναι ένα καλό πλασάρισμα ή έστω απλά η είσοδός μας στην 8άδα. 

Οι πιο παλιοί θυμούνται τα χρυσά χρόνια του Ηρακλή, την λαμπρή ιστορία του στο βόλεϊ. Είναι εφικτή μια σταδιακή και σε βάθος χρόνου επιστροφή του Ηρακλή σε εκείνο το επίπεδο;

Νομίζω ότι επειδή ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που αγαπάει πάρα πολύ το βόλεϊ και έχει πολύ μεγάλη στήριξη, όπως φάνηκε και χθες ότι ο κόσμος δεν ξεχνά, αγαπά και γνωρίζει το άθλημα, αρχίζει σιγά σιγά η ανάκαμψη της ομάδας του Ηρακλή. 

Η περσινή χρονιά ήταν μεταβατική, από την Α2 στην Α1. Φέτος η ομάδα έχει επενδύσει περισσότερα χρήματα και έχει ξεκινήσει να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο. Χρονιά με την χρονιά θα ανεβαίνει ο πήχης και έτσι μπορεί ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί που ήταν.

2 σχόλια

  • Comment Link lesma Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 10:00 posted by lesma

    Άμα έλεγε "πάμε για 4άδα", θα γελούσατε.
    Άμε έλεγε "πάμε για σωτηρία", θα κράζατε.
    Tελικά δεν πιάνεστε από πουθενά.

    Τουλάχιστον φαίνεται ότι συνήλθατε από την περσινή πίκρα που δεν υποβιβάσθηκε η ομάδα.
    Κάτι είναι κι αυτό....

    Και για να εξηγούμαστε: Ουδείς είναι ευτυχής με την παρούσα διοικητική κατάσταση στο Τμήμα. Αλλά την ομάδα τη στηρίζουμε χωρίς εκπτώσεις

  • Comment Link Γ.Γ. Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 05:52 posted by Γ.Γ.

    Οχι τόσο μεγαλεπήβολους στόχους, δεν το αντέχουμε. Αλλά πάλι αν γνωρίσει κανείς το Μάκη και τον Κώστα θα καταλάβει ότι αυτός ο στόχος είναι τεράστιος. Καλή επιτυχία λοιπόν σας εύχομαστε να βγείτε όγδοοι και να μπείτε στα πλευ οφ. Και μετά στα μπουζούκια για γλέντι.
    ΥΓ: ποιος νεόκοπος παράγοντας -νομίζει- είχε παραπονεθεί στον Κολύμπατζη ότι δεν τους κάλεσε στο γλέντι στα μπουζούκια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012; ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ να τους χαίρεστε τους τυπάρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ