1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2016 20:36

Πρόσκληση σε συνάντηση από τον Μαυρομάτη

Με δήλωσή του ο Αχιλλέας Μαυρομάτης καλεί τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων  σε μια συνάντηση στα γραφεία της ΕΟΠΕ,  προκειμένου να εξασφαλιστεί η πραγματοποίηση των εκλογών της ομοσπονδίας με υποδειγματικό τρόπο. Κάτι που είχε ζητήσει ο Γιώργος Μελισσουργός πριν από 10 μέρες (ΕΔΩ) και είχε αποδεχθεί ο Γιώργος Καραμπέτσος (ΕΔΩ).
Η ανακοίνωση:

Λίγες μέρες πριν από τις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας και επειδή διαπιστώνω ότι υπάρχει ήδη ένταση μεταξύ των υποψηφίων που ενδεχομένως να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, καλώ όλους τους υποψηφίους προέδρους των παρατάξεων σε συνάντηση στα γραφεία της ΕΟΠΕ την προσεχή Τετάρτη (31/8) και ώρα 19.00 προκειμένου να συζητήσουμε τον τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών και να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας με στόχο αυτές να πραγματοποιηθούν με υποδειγματικό τρόπο για το καλό του αθλήματος.

1 σχόλιο

  • Comment Link ανυπαρκτος Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 21:48 posted by ανυπαρκτος

    Δεν κανεις και μια συναντηση με Νιωπα-Παπαδημητριου που σας 'κραζουνε'κυριε ανυπαρκτε επι μια εξαετια προεδρε!Παρε και τον αλλον αρχιψευταρο και υπευθυνο του μπιτς βολλευ στην συναντηση!Ε ρεεε μαυρο που θα φας σε λιγες ημερες...και οχι μονο εσυ αλλα και οι αλλοι που 6 χρονια σε στηριζανε και τωρα το παιζουνε παρθενες!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ