1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2016 19:29

Χατζηπαναγιώτου, ο μοναδικός Θρακιώτης

Ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου υπηρετεί το ελληνικό βόλεϊ εδώ και 14 χρόνια, μέσα από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ , ενώ μετά το θάνατο του σπουδαίου Μιχάλη Παρασκευόπουλου είναι ο μοναδικός Θρακιώτης στην Ομοσπονδία.
Είναι εκ νέου υποψήφιος με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και όπως μας είπε:

Η σχέση μου με το βόλεϊ είναι σχέση ζωής εδώ και 30 χρόνια. Ξεκίνησα ως διαιτητής, αλλά γρήγορα άλλαξα πεδίο για να ασχοληθώ διοικητικά, προκειμένου να προσφέρω σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του αθλήματος. Είκοσι χρόνια στρατεύτηκα υπηρετώντας την αγαπημένη ομάδα μου τον Α.Ο. Ορεστιάδας από όλες τις θέσεις. Από απλός παράγοντας- πεζικάριος για να φθάσω μέχρι και Στρατηγός-Πρόεδρος στην χρυσή περίοδο του Α.Ο.Ο. , όταν κυριαρχούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα από το 1998 με μια μικρή διακοπή μέχρι και σήμερα, προσφέρω την υπηρεσία μου και τις εμπειρίες μου στην ΕΟΠΕ.

Το βόλεϊ όπως και γενικότερα όλα τα αθλήματα περνάει δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής συγκυρίας, όμως περιθώρια ανάπτυξης υπάρχουν πάντοτε, ιδιαίτερα τις περιόδους κρίσεις. Μία διοίκηση αν στελεχωθεί με έμπειρους και πρόθυμους για δουλειά διοικητικούς παράγοντες, μπορεί να προχωρήσει και να βρει τις σωστές και εφικτές για κάθε περίπτωση λύσεις σε κάθε περίπτωση. Λύσεις που θα βοηθήσουν πρώτα τα σωματεία που αποτελούν την ψυχή του αθλήματος και που αυτά με την σειρά τους θα δουλέψουν τόσο σε πλάτος να κάνουν το βόλεϊ ανταγωνιστικό έναντι των άλλων αθλημάτων όσο και σε βάθος για να αναδείξουν ταλέντα που προβάλουν το άθλημα.

Η υποστήριξη του αθλήματος από την Ομοσπονδία πρέπει να είναι ισόρροπη μεταξύ κέντρου και επαρχίας. Να δίδεται οπωσδήποτε μια προτεραιότητα σε σωματεία, αλλά και σε περιφέρειες που προάγουν την ανάπτυξη, αλλά και να υποβοηθούνται με άλλους τρόπους περιοχές που θέλουν να αναπτύξουν το βόλει.

Έχοντας την πολυετή εμπειρία στην διοίκηση του αθλήματος, τη γνώση στην ανάληψη πανελληνίων αλλά και διεθνών διοργανώσεων, με τις γνωριμίες μου και την αστείρευτη όρεξη για δουλειά θα βοηθήσω με κάθε τρόπο την Ομοσπονδία να προχωρήσει και να επιλύσει τα όποια προβλήματα για το καλό αθλήματος που με τόση αγάπη υπηρετώ.

ΥΓ: Δεν αισθάνομαι καλά που είμαι ο μοναδικός Θρακιώτης στο ΔΣ της ΕΟΠΕ, γιατί εκπροσωπώ μια περιοχή που τροφοδοτεί αστείρευτα τις εθνικές ομάδες και παρόλα αυτά έχει ελάχιστη συμμετοχή προσώπων στις εκλογές, σε αντίθεση με άλλα γεωγραφικά τμήματα της χώρας, που έχει πολλούς υποψήφιους, χωρίς τα ανάλογα αποτελέσματα στην παραγωγή παικτών. Πραγματικά θλίβομαι που δεν θα είναι υποψήφιος ο Αλεξανδρουπολίτης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος λόγω κωλύματος και δεν θα έχει άλλη μια πόλη της Θράκης εκπρόσωπο στις εκλογές.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΙΤΗΣ Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 21:31 posted by ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΙΤΗΣ

    Αληθεια η Ορεστιαδα απο την στιγμη που ασχοληθηκατε διατηρησε τουλαχιστον τη θεση που βρισκοταν η αρχισε την κατρακυλα..????/
    Οταν δε ασχοληθηκατε με την ΕΟΠΕ,το Βολλευ ανεβηκε η εχει πιασει πατο.
    Φτανει δεν θελουμε αλλη εμπειρια και ορεξη απο εσας,χορτασαμε.
    Α και κατι τελευταιο μηπως εσεις ησασταν ο μονος(Θρακιωτης)που ειχε καταψηφισει τον Δημητριαδη για την θεση του προπονητη στην Εθνικη Εφηβων....??????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ