1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2016 19:45

Γιοβάνοβιτς: «Να κάνουμε κάτι μεγάλο για την Κηφισιά»

Τρίτη χρονιά στην ομάδα της Κηφισιάς, ο αρχισκόρερ της Volleyleague και «μπόμπερ» των βορείων προαστίων Ζόραν Γιοβάνοβιτς θέλει αυτή τη φορά να είναι η... τρίτη και η πιο γλυκιά για τον ίδιο και την ομάδα του με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016.
Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει ο ΑΟΠ Κηφισιάς να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό της Κυριακής (27.3, 18.00) αφού υπερκεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό του F-4 του Κυπέλλου Ελλάδας (26.3, 15.30).

Ο Σέρβος διαγώνιος που πάει για τέταρτη συνεχή σε Φάιναλ-4 (μετρά δυο με την Κηφισιά και έναν με τον Παμβοχαϊκό) παραδέχεται : «Είναι μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι μεγάλο για την ομάδα και την πόλη της Κηφισιάς. Είμαστε προετοιμασμένοι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουμε να να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Αναφορικά με το γεγονός ότι οι δυο ομάδες στην κανονική περιόδο μετρούν από μια νίκη και μια ήττα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο άσος του ΑΟΠ Κηφισιάς, σχολίασε: «Είναι ξεχωριστός ο θεσμός αυτός. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε εμείς είναι να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Διαθέτουμε παίκτες με εμπειρία οι οποίοι έχουν παίξει και στο παρελθόν σε αντίστοιχες διοργανώσεις. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ