1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-03-2016 19:25

Αρσενιάδης: «Η Κηφισιά που ονειρευόμουν»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στο στόχο του κυπέλλου αλλά και για την πορεία της ομάδας του: 




«Η Κηφισιά πρωταγωνιστεί και κάνει πρωταθλητισμό σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερο άθλημα όπως είναι το βόλεϊ όπου κυριαρχούν τα μεγάλα κλαμπ. Χωρίς ποδοσφαιρικούς παράγοντες και οπαδούς παρουσιάζει ένα διαφορετικό μοντέλο που προσωπικά το θεωρώ ιδανικό. Είναι αυτό που ονειρευόμουν. Θέλω να συνεχιστεί η προσπάθεια αν και αυτό θα είναι δύσκολο τα επόμενα χρόνια. Το πιο δύσκολο ματς για μας στο κύπελλο θα είναι ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία ομάδα που την έχουμε κερδίσει και μας έχει κερδίσει. Θέλουμε να πάμε στον τελικό».

2 σχόλια

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΤΗΣ Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 11:27 posted by ΠΕΙΡΑΤΗΣ

    Καλή επιτυχία στό κύπελο κόουτς,η κατακτησή του θά είναι εκτός από επιτυχία τής Κηφισιάς καί επιτυχία τού αθλήματος γενικότερα.Άλωστε θέλω νά πιστεύω ότι όλοι οί υγιείς φίλαθλοι θά τό χαρούν όσο κα΄εσείς.Καί πάλι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 21:52 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Κόουτς,καί τά προηγούμενα χρόνια δύσκολο ήταν αλλά ή ομάδα ήταν "εκεί",χωρίς ποδοσφαιρικούς παράγοντες καί οπαδούς,καί μέ "λίγα".. Γιατί νά μήν συνεχίσει ΕΤΣΙ;..
    Ένα τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" γιά τό "ταξίδι"..
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ