1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-03-2016 13:47

ΑΟ Θήρας: «Στοχευμένη ανάδειξη του θέματος»

Με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Θήρας, πήρε θέση για να επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι των Κυκλάδων. Αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, ωστόσο υποστηρίζει ότι το θέμα διογκώθηκε.

 

«Σε απάντηση των όσο ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ωθούν την διοίκηση του Συλλόγου μας να προβεί σε ορισμένες διευκρινήσεις αν και γενικά δεν αρμόζει στην φιλοσοφία μας.

Η Σαντορίνη γενικότερα είναι από την φύση και την ιδιότητα της ένας φιλόξενος προορισμός, όπως άλλωστε παραδέχονται οι χιλιάδες τουριστών που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Ειδικότερα, ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια την φιλοξενία αυτή και μέσω του αθλητισμού. Θυμίζουμε τις απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις, Super Cup Ανδρών 2010 και Final Four Κυπέλου γυναικών το 2012.

Τα τελευταία γεγονότα μας οδηγούν στην ανάγκη και την υποχρέωση πρώτον, να επωμιστούμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για την απρεπή συμπεριφορά κάποιων (3-4) νεαρών φίλων της ομάδος και δεύτερον, να ζητήσουμε συγνώμη για τη τυχόν ταλαιπωρία της ομάδας της Νάξου.

Βέβαια ως διοίκηση φροντίσαμε σε συνεργασία με το Λιμενικό και την Αστυνομία για την ασφαλή μετάβαση της Νάξου(συνοδεία από τον ίδιο τον Κο Λιμενάρχη) αλλά και την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα στη Σαντορίνη. Πριν την έναρξη του αγώνα δε, όπως άλλωστε επιβεβαιώνει ο παρατηρητής, οι όποιες απρεπής συμπεριφορές (συνθήματα-πανό) αποσοβήθηκαν με την έγκαιρη παρέμβαση της Διοίκησης και του Αντιπροέδρου Κου Σπυριδάκη. Το αληθές των παραπάνω γεγονότων επιβεβαιώνεται και από τις εκθέσεις του αστυνομικού υπευθύνου αγώνος όπως και με επίσημη τοποθέτηση του αρχιδιαιτητή Κου Βασιλειάδη Στέφανου. Ο παρατηρητής επίσης επιβεβαιώνει ότι ουδέποτε υπήρξαν επεισόδια κατά την διάρκεια του αγώνα (αναληθή αναφορά σε ιστοσελίδα).

Απορίες όμως μας προξενεί η στοχευμένη ανάδειξη του θέματος αυτού για τον Α.Ο.Θήρας (ειδικότερα από ορισμένες ιστοσελίδες) ενώ παρόμοιες συμπεριφορές φιλάθλων, ίσως και χειρότερες, αντιμετωπίζουμε και αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες σε κάποια γήπεδα.

Θεωρούμε ότι πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην εξάλειψη αυτών των φαινομένων και όχι να πυροδοτούν με ανακριβή δημοσιεύματα τις σχέσεις των ομάδων μεταξύ τους για χάρη της δημοσιότητας-επισκεψιμότητας (Ποτέ στο γήπεδο μας, δεν έχει προπηλακιστεί παράγοντας ή αθλήτρια φιλοξενούμενης ομάδας).

Κλείνοντας θα θέλαμε να προτάξουμε την ειλικρινή διάθεση της ομάδος μας να συνεργαστεί με τις υπόλοιπες ομάδες για την επίλυση των προβλημάτων αυτών».

4 σχόλια

  • Comment Link PARATIRITIS1 Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 15:37 posted by PARATIRITIS1

    Πόσο Μικρός είσαι φιλέ μου , kalxas13.. δεν θα σου πω κάτι το μόνο να βάλεις ξανά το βίντεο να δεις τι ακριβώς έγινε , αυτό που όλος ο κόσμος είδε, στον ημιτελικό του κυπέλλου στο Αγρίνιο ...αλλά εμείς οι υγιείς φίλαθλοι,( εγώ είμαι παναθηναϊκός αλλά στο βόλεϊ είμαι ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ , γιατί μ αρέσει η προσπάθεια που γίνετε στο νησί , είναι η ομάδα που τα τελευταία χρόνια εκπροσώπησε επάξια την χωρά μας στο εξωτερικό , όταν άλλες ομάδες δεν δηλώνουν ούτε καν συμμέτοχη ) Του πανναξιάκου ξέρουμε και να συγχωρούμε και να ξεπερνάμε και ζητάμε συγγνώμη όταν κάποιος από εμάς παραφέρετε ...εδω θα σε παραπέμψω να ρωτήσεις τον ίδιο τον κ Ρουσση τι έγινε και περισσή και φέτος στους μεταξύ μας αγώνες , Το να σπέρνεις άνεμους χωρίς να ξέρεις την πραγματικότητα είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις και θεωρώ ότι το κάνεις σκόπιμα, που τους λόγους το ξέρεις μόνο εσύ θα σου πρωτινό λοιπόν* η ενημέρωση σκοτώνει την βία , σ ευχαριστώ …..

  • Comment Link kalxas13 Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 18:11 posted by kalxas13

    paratiritis1 παρολο που δεν εισαι ναξιώτης θα ελεγα οτι βλεπεις τα πραγματα εντελώς μονοπλευρα και μαλλον εκτίθεσαι!
    Επειδή εσυ και κάποιοι άλλοι ισως εχετε ασθενη μνημη θα σου θυμισω τι εγινε οταν ο παο πηγαινε στη ναξο αλλά και στον ημιτελικο κυπελλου απο τους γνωστούς αγνώστους της νάξου προς την πλευρα των αθλητριών και του ρουσση! Τουλάχιστον οι ανθρωποι της Σαντορινης φαινεται οτι καταλαβαινουν τα λαθη τους και πρατουν αναλόγως.

  • Comment Link PARATIRITIS1 Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 20:34 posted by PARATIRITIS1

    Λοιπόν μπράβο στον Α.Ο ΘΗΡΑΣ για την ανακοίνωση και βέβαια μπράβο και στο volleynews και στον κ Λεμονιδη , που ανέδειξε το θέμα και σε κάποιους άλλους που μεταφέρουν κάποια πράγματα και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα να συμφωνούμε όλοι , ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά ... . λιγο στον χρονο εχουμε προβλημα στο ποτε θα συμφωνησουμε οτι δεν πρεπει να γινονται, παντως , ποτέ δεν είναι αργά
    Εδω βέβαια πρέπει να πούμε για να είμαστε ακριβοδίκαιοι ότι , πολιτισμός, φιλοξενία δεν είναι λόγια και έννοιες απλές άρα παίρναμε , τόσος κόσμος από το όμορφο Νησί και δεν τους έχει ακουμπήσει, πρέπει να προβληματιστούν σ αυτό, εάν θέλουν να το χρησιμοποιούν ,η να το εννοούν , ας διαλέξουν . Βέβαια καλά κάνει και επισκέπτεται την Σαντορίνη
    Λοιπόν για να μην θρηνήσουμε θύματα γιατί από ότι ξέρω χωρίς να είμαι από την Νάξο . Εάν οι Ναξιώτες πάρουν μπροστά θα σας πετάνε στην θάλασσα από το καράβι… Ν α επικράτηση η λογική το γυναίκειο βόλεϊ είναι όπως και να το κάνουμε ένα όμορφο άθλημα και ας το θαυμάζουμε, δεν χρειάζονται όλα αυτά
    Και τέλος όλες εσείς οι παίχτριες που κάνετε δηλώσεις και ανεβάζετε σ αυτό το καινούργιο μέσω επικοινωνίας φβ το λένε ….. ότι ανεβάσατε μετά το παιχνίδι με τον πανναξιακο να βγείτε να ζητήσετε συγγνώμη και αυτή η γερμανίδα που ανέβασε αυτό που ανέβασε να ξέρετε δεν θα είστε για πάντα στον Α.Ο ΘΗΡΑΣ και οι εντυπώσεις μένουν στους παράγοντες των άλλων ομάδων και δεν σας επιλέγουν για το ποια θα ανεβάσει την μεγαλύτερη …….άντε να μην το πω
    Τέλος θα στενοχωρήσω τον προπονητή, πέρα από προπονητής, που δεν έχω κάτι να πω γιαύτο ,άλλοι ίσως . είσαι και παιδαγωγός κοριτσάκια έχεις στην ομάδα σου , τα παιχνίδια κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και εσύ έχεις την ευθύνη για την συμπεριφορά των παιχτριών σου .

  • Comment Link γιώργος κάπας Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 12:33 posted by γιώργος κάπας

    οι ομάδες έχουν υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους, να καταπολεμούν την βία.. παναθηναϊκός και ολυμπιακός δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταφέρουν, να δημιουργήσουν γήπεδα βόλεϊ με την εικόνα από κόσμο, όπως αυτά της ιταλίας, πολωνίας... τσο και λο και άλλες τζάμπα μαγκιές που ούτε για χιούμορ μιας πεντάρας δεν πιάνουν... νάξος, σαντορίνη, δείχνουν να είναι από αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά με το άθλημα και δεν ξέρω αν είναι πολλοί, δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά γνωρίζω πως κάποιοι θα τους ζητούσαν να επενδύσουν και στην κερκίδα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ