1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-02-2015 19:46

Ο Χιμένες έφερε... νεροποντή και 20λεπτη διακοπή στο Ρέντη

Διακόπηκε μετά την ολοκλήρωση του 2ου σετ το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Ρέντη. Ο δικέφαλος προηγείται στο σκορ με 2-0 σετ. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κουβανός ακραίος του ΠΑΟΚ Σκουλ Χιμένες ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα την ανατροπή του σκορ από τη ομάδα του.
Ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 22-19 στο 2ο σετ και ο Χιμένες με επίθεση μείωσε σε 22-20 και εκνευρισμένος χτύπησε το κεφάλι του στο στύλο του φιλέ μπροστά από τη θέση του πρώτου διαιτητή. Τα πνεύματα είχαν ανάψει λίγο νωρίτερα όταν ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ και στο παρελθόν του Ολυμπιακού Ερνάντο Γκόμεζ έκανε νόημα στον πασαδόρο του Ολυμπιακού και άλλοτε του ΠΑΟΚ Κώστα Προύσαλη να σταματήσει να μιλάει. Στο 24-22 πήγε στο σερβίς ο Κουρνέτας και με σερί 4-0 έδωσε το σετ στον ΠΑΟΚ με 26-24.

Τότε ο Χιμένες πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του σετ και στην αλλαγή των πάγκων έπεσε βροχή αντικειμένων και νερών προς τον πάγκο του δικεφάλου με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας. Οι διαιτητές Γεωργουλέας, Δεληκωστίδης ζήτησαν την εκκένωση της πλαϊνής εξέδρας που βρισκεται ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού.

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ προηγείται με 2-0 σετ και απειλεί το αήττητο αλλά και το προβάδισμα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Μένει να δούμε εάν θα πάρει καθαρή νίκη ή θα επαναληφθεί το σενάριο του αγώνα του Α΄γύρου που ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ