1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-02-2015 15:25

Τα... βρόντηξε και ο Κριστόφ

Ο Πλάμεν Κριστόφ αποχώρησε από την ΑΕΚ, όπως είχε προαναγγείλει με τις χθεσινές του δηλώσεις, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα προβλήματα της Ένωσης. Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή με στόχο να καλύψει άμεσα το κενό που άφησε ο Βούλγαρος τεχνικός.

Ο Κριστόφ λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του, δήλωσε: «Φεύγω από την ομάδα γιατί θεωρώ ότι με τα προβλήματα που υπάρχουν δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που θα ήθελα. Τα προβλήματα είχαν συσσωρευτεί λόγω της διαχείρισης που είχαν κάνει οι διοικούντες το τμήμα τους προηγούμενους μήνες και μολονότι ο κύριος Αλεξίου κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες τις τελευταίες δυο εβδομάδες, ήταν αδύνατο να ξεπεραστούν. Εύχομαι η ΑΕΚ να μπορέσει να βρει το δρόμο της και να μείνει στην κατηγορία».

Ο Κριστόφ είναι ο τρίτος προπονητής που παραιτείται από την εφετινή ομάδα της ΑΕΚ μετά τους Χόρχε Ελγκέτα και Γιώργο Κλαρούδα, ενώ έχουν αρνηθεί να αναλάβουν πολλοί προπονητές μεταξύ αυτών ο Νίκος Νεόφυτος, ο Ακης Φλαούνας, ενώ εθελοντικά είχε βοηθήσει την ομάδα ο Ζήνων Ζοφόλης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ