1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2014 00:35

Καζάζης: «Δηλώσεις υπό πίεση και κλίμα τρομοκρατίας»

Σε διευκρινιστική δήλωση περί… φανταστικής ατμόσφαιρας στο κλειστό της Κυψέλης προχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης μέσω της ιστοσελίδας του ερασιτέχνη. Τονίζει ότι οι δηλώσεις του στη Nova έγιναν υπο πίεση και ότι ένιωσε να απειλείται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Η δήλωση μου μετά τη λήξη του αγώνα ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όπως επίσης η αναφορά μου με τις λέξεις καυτή και εχθρική, φυσικά και ήταν ειρωνική! Πραγματοποιήθηκε υπό την πίεση 250 ατόμων που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου νιώσαμε την απειλή μέσα στους χώρους που αγωνιζόμαστε εκεί όπου τέτοια άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση»!

Ήταν εχθρική ατμόσφαιρα, είχαμε ρίψη πολλών αντικειμένων που κάποιες στιγμές ξέφευγε από τα όρια. .Στο γήπεδο του Ολυμπιακού αλλά και στα υπόλοιπά γήπεδα, δεν έχουν παρατηρηθεί τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, πλην του Μίλωνα και της Κυψέλης, τα οποία όμως είναι ακατάλληλα για γίνονται αγώνες. Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται ομαλά στην έδρα μας και δεν υπάρχουν παράπονα από τις φιλοξενούμενες ομάδες. Σε αντίθεση με το σημερινό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε οργανωμένο κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι παράγοντες και οι φορείς του αγώνα».

2 σχόλια

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 13:23 posted by pao29

    κ.καζαζη σε ποναει ο πρασινος λαος ειναι γνωστο οτι ειμαστε οι ποιο αφισιωμενοι και πιστοι οπαδοι στην ελλαδα ,ο παμβοχιακος και η συρος ποιο πολυ κοσμο μαζευουν στο γηπεδο τους .

  • Comment Link greenman13 Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 10:33 posted by greenman13

    στο δικο μας γηπεδο δεν γινονται αυτα πως να γινονται αυτα αφου κανενας δεν παταει που εχεις να δεις τετοια ατμοσφαιρα απο τοτε που ησουν στο παναθηναικο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ