1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2023 13:26

Ιταλία: Τραγωδία στην Νοβάρα, βρέθηκε νεκρή η 18 χρονη Τζούλια Ιτούμα μετά τον ημιτελικό με την Εκσασίμπασι

Τραγωδία στην Ιταλία και στο Τσαμπιονς Λιγκ Γυναικών βολεϊ, καθώς βρέθηκε νεκρή χθες τα μεσάνυχτα η 18 χρονη παίκτρια Τζούλια Ιτούμα της Νοβάρα, γεγονός που εχει σοκάρει τον μεγάλο σύλλογο της γειτονικής χώρας..
Η άτυχη αθλήτρια βρισκόταν στην Τουρκία με την αποστολή της Νοβάρα, για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League βόλεϊ γυναικών κόντρα στην Εξασίμπασι από την οποία έχασε 3-0 (η Ιτούμα αγωνίστηκε και πήρε 2 πόντους) και η οποία αποκλείστηκε από τον μεγάλο τελικό του Τορίνο.

Η 18χρονη βολεϊμπολίστρια σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των Αστυνομικών Αρχών της Κωνσταντινούπολής, έπεσε από το παράθυρο ξενοδοχείουστον 6ο όροφο που έμενε η αποστολή της Νοβάρα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, και σκοτώθηκε ακαριαία!

Τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν με τον θάνατο της Ιτούμα συνεχίζονται να εξετάζονται με την εκδοχή του ατυχήματος να επικρατεί προς το παρών ενώ στη σορό της Ιτούμα θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν η αθλήτρια ήταν κάτω από επήρεια αλκοόλ η άλλων ουσιών. Επίσης κλιμάκιο της Αστυνομίας ζήτησε απο το ξενοδοχείο το χθεσινοβραδυνό οπτικό υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου για να διαπιστωθεί με ποιούς ήρθε σε επαφή η εκλιπούσα πριν χάσει τη ζωή της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ