1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2023 19:47

Ιταλία: Ανακοίνωση-διάψευση της Νοβάρα για όλα τα σενάρια του θανάτου της Τζούλια Ιτούμα

Τρεις μέρες μετά την είδηση του θανάτου της 18χρονης Ιταλονιγηριανής βολεϊμπολίστριας Τζούλια Ιτούμα της Νοβάρα, η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η ιταλική ομάδα μετά τον δεύτερο ημιτελικό με την Εκσασίμπασι, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για την συγκριμένη τραγωδία.

Η ανακοίνωση που έχει την επίσημη θέση του ιδιοκτήτη της Νοβάρα, Φάμπιο Λεονάρντι και της προέδρου της ομάδας, Τζιοβάνα Σαπορίτι, αφού εκφράζει την βαθιά οδύνη για τον χαμό της παίκτριας, διαψεύδει τα σενάρια του Τουρκικού και Ιταλικού Τύπου για τα αίτια του θανάτου της Ιτούμα, υποστηρίζοντας: 

« Δεν στάλθηκαν ποτέ αποχαιρετιστήρια μηνύματα από την Τζούλια, σε καμία μορφή, σε συμπαίκτριες, προπονητικό επιτελείο ή διοίκηση.  Είναι απόλυτα ψευδείς οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κάποια παλιά της φίλη, ήταν ανήσυχη για την κατάσταση της Τζούλιας πολλές μέρες πριν, και είχε επικοινώνησει με ορισμένες συμπαίκτριες της πριν από την τραγωδία για να μείνουν κοντά της.» 

Επίσης η διοίκηση ζητάει σεβασμό στην μνήμη της άτυχης αθλήτριας και της οικογένειας της από σενάρια και υποθέσεις, όσων διαχειρίζονται ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στματόντας την αναπαραγωγή σεναρίων.

  Τελος η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι θα γίνει μια μεγάλη τελετή μνήμης για την Ιτούμα στο γήπεδο της Νοβάρα. Η κηδεία της άτυχης παίκτριας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα του Πάσχα με την πόλη της Νοβάρα να παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Οι προπονήσεις κι ο σημερινός αγώνας του Σαββατου που είχε να δώσει η ομάδα για την Α1 γυναικών αναβλήθηκαν ενω όλοι θα περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις του Ιατροδικαστή και της Τουρκικής Εισαγγελίας της Πόλης για τα αίτια του θανάτου της Ιτούμα.

Βίντεο πάντως που ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες από κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου, δείχνει την 18χρονη να περιπλανιέται στο διάδρομο έξω από το δωμάτιο της περίπου τα ξημερώματα, στη συνέχεια να κάθεται στο πάτωμα με σκυμμένο το κεφάλι και αργότερα να μπαίνει στο δωμάτιό της, χωρίς να έρθει σε επαφή με καποιο άτομο.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ